22.10.2009. / 23:23

Autor: Totalsport

Europa liga: Novo posrtanje Villarreala

Nogometaši Villarreala odigrali su još jednu utakmicu u ovoj sezoni iz koje su izašli kao gubitnici. U ogledu 3. kola skupine G Europa lige pali su kod Lazija u Rimu 2-1...

Giuseppe RossiGiuseppe RossiU Europa ligi je španjolska momčad, popularna "žuta podmornica", dosad ostvarila pobjedu (Levski), pa poraz (Red Bull Salzburg) i sada novi poraz, a stanje u domaćoj ligi (Primeri) je jednako dramatično po njih. Jedina su momčad u prvenstvu koja nije dosad ostvarila niti jednu pobjedu nakon sedam kola.

U Rimu su imali priliku osvojiti puni plijen ili barem remi. U prvom dijelu su bili bolji, a od 68. minute su imali i igrača više (drugi žuti karton Matuzalema). Unatoč tome, Lazio je bio bolji u zadnjih dvadeset minuta, a Rocchi je u 90. minuti zabio pogodak i okrunio bolju igru domaćina unatoč brojčanom manjku na Olimpicu.

Utakmicu je, uz dosta prigovora s obje strane, sudio hrvatski djelitelji pravde Ivan Bebek, s pomoćnicima Tomislavom Petrovićem i Tomislavom Šetkom.

Red Bull Salzburg je pobijedio na domaćem terenu Levski 1-0 i tako zadržao stopostotni učinak u ovoj G skupini. Hrvatski nogometaš Nikola Pokrivač je odigrao svih 90 minuta za austrijsku momčad, uz žuti karton.

U skupini H je veliki korak prema vrhu napravio favorit skupine Fenerbahçe koji je na gostovanju svladao Steauu 1-0. Da stanje na ljestvici postane potpuno komplicirano pobrinuo se Sheriff koji je iznenađujuće pobijedio nizozemskog doprvaka Twente s 2-0.

Europa liga, 3. kolo:

Skupina G

Lazio - Villarreal 2-1 (Zarate 20, Rocchi 90 / Eguren 40)

Red Bull Salzburg - Levski 1-0 (Švento 45)

Redoslijed: 1. Red Bull Salzburg 9 bodova, 2. Lazio 6, 3. Villarreal 3, 4. Levski 0.

Skupina H:

Sheriff - Twente 2-0 (Balima 41, Franca 90)

Steaua - Fenerbahçe 0-1 (Kazim-Richard 59)

Redoslijed: 1. Fenerbahçe 6, 2. Sheriff 4, 3. Twente 4, 4. Steaua 2

Vezane vijesti

Vladimir Petković novi trener Lazija

Vladimir Petković novi trener Lazija

Hrvatsko-švicarski nogometni stručnjak Vladimir Petković novi je trener talijanskog prvoligaša Lazija. Rođeni Sarajlija potpisao je u "tajnosti"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika