23.10.2009. / 10:25

Autor: Andrea Belin

Trenutak istine: Klaudijo Nikolić laže prijateljima da mu je majka mrtva

Za dvadest pet tisuća kuna, koliko je na kraju osvojio, priznao je da je jednom rsplakao ženu za vrijeme seksa

Klaudijo NikolićKlaudijo NikolićU jučerašnjoj emisiji "Trenutak istine" svoje najskrivenije tajne otkrio je tridesetogodišnji Klaudijo Nikolić iz Đurđevca. S djevojkom Martinom, koju je jednom prilikom za vrijeme seksa uspio i rasplakati, u vezi je pet godina.

Još uvijek ne razmišlja o braku, a svoju djevojku ne smatra privlačnom. Zamjera joj što se ne seksaju svaki dan jer je Martini dovoljno jedanput tjedno. Osim toga, nazvao ju je mrtvim puhalom u krevetu.Kazao je da se seksao s prostitutkama, međutim niti to mu više nije zanimljivo. Za pedeset tisuća kuna, koliko je na kraju osvojio, priznao je da je u zadnjih šest mjeseci prevario djevojku.

No, kazao je Klaudijo ponešto i o prijateljima i obitelji. Priznao je da prijateljima laže kako mu je majka mrtva jer nije s njom u dobrim odnosima, odnosno uopće ju ne voli. Prijatelju Danijelu dužan je već tri godine 1800 kuna. Priznao je da bi ukrao novac ako bi bio siguran da nitko neće saznati.Martina je jednom prilikom morala odrađivati njegovu kaznu, čistila je parkove radi "trave" koju je sadio na balkonu.

Klaudijo je trenutačno nezaposlen, a ne traži posao jer ga omalovažavaju zbog niske stručne spreme, ali unatoč tome, mašta o odvjetnčkoj karijeri.

Nakon njega, na vruću stolicu sjeo je četrdesetogodišnji Ante Miličević koji vjeruje da je zgodniji od većine svojih vršnjaka. Voli lagati da ispadne važan, a supruzi taji koliko često zalazi u kafiće. U mobitelu ima neke osobe memorirane pod lažnim imenima. Za 10 000 kuna prizno je da kopira poze iz pornića.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika