23.10.2009. / 12:03

Autor: Andrea Belin

Jasna Nanut: Mogla bih biti u vezi sa starijim, oženjenim muškarcem

Voditeljica koja je je u "Trenutku istine" izgradila imidž stroge žene, odlučila je otkriti neke svoje tajne

Jasna NanutJasna NanutJasna Nanut, voditeljica popularnog showa "Trenutak istine", baš kao i natjecatelji kojima svaki četvrtak postavlja provokativna pitanja, odlučila je otkriti svoje najskrivenije tajne.

Naime, tridesetčetverogodišnja majka dvogodišnje djevojčice Kim ispričala je kako bi se mogla upustiti u vezu sa starijim gospodinom.

Voditeljici ne bi smetalo niti da se u njezinom životu pojavi oženjeni muškarac jer bi mu postavila ultimatum da bira između nje i supruge. Doduše, ako bi dotični gospodin imao malu djecu, Jasna bi pobjegla jer se boji loše karme. O svojim seksualnim iskustvima ne želi puno govoriti, a vjeruje prijateljicama koje kažu da je izvanbračni seks puno zanimljiviji od bračnog.

Unatoč tome što je nedavno operirala nos, Jasna se nikada ne bi podvrgla nekoj drugoj plastičnoj operaciji. Nos je operirala, kako sama tvrdi, zbog zdravstvenih problema. Iako je u dugogodišnjoj vezi s Ivanom Husarom, voditeljica je otkrila da nikada neće uploviti u bračnu luku jer je brak za nju samo institucija.

Vezane vijesti

Nevjerni muževi imaju veće izglede za infarkt

Nevjerni muževi imaju veće izglede za infarkt

Muškarci koji varaju svoje supruge imaju veće izglede pretrpjeti srčani udar od onih koji ostaju vjerni, pokazalo je novo talijansko istraživanje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika