23.10.2009. / 12:42

Autor: Nacionalova redakcija

Podijelite s nama svoju priču: Znate li da ste Extra hrabri?

I mi znamo da ste extra hrabri, stoga - podijelite s Extrom svoju priču na temu “Najhrabrije što sam učinila u životu”.Prepustiti se ljubavi bez obzira na cijenu, promijeniti kontinent i početi iznova, napustiti supruga zlostavljača - za sve je to potrebna hrabrost...

Pokažite koliko ste hrabrePokažite koliko ste hrabre"Hrabrost ne mora urlati, ona može biti tihi glasić na kraju dana koji kaže - sutra ću pokušati ponovno" (Mary Anne Radmacher).

Za neke je hrabrost okušati se u skoku padobranom, napisati knjigu, pjevati pred mnoštvom. Za neke je hrabrost dati otkaz i živjeti skromnije, ali slobodnije. Prepustiti se ljubavi bez obzira na cijenu, promijeniti kontinent i početi iznova, napustiti supruga zlostavljača - za sve je to potrebna hrabrost.
PODIJELITE S EXTROM SVOJU PRIČU. Sudjelujte u Extrinu natječaju i šaljite nam svoje ispovijesti na temu NAJHRABRIJE ŠTO SAM UČINILA U ŽIVOTU na mail: pisma@extra.com.hr ili na adresu: Extra - Vaša priča, Vlaška 40, 10000 Zagreb. Vaše ispovijesti ćemo primati sljedećih mjesec dana. Tri najbolje priče objavit ćemo potom u Extri, a njihove autorice darivati.

Nakon što smo među brojnim pričama koje su tijekom proteklih mjesec dana stigle na Extrin natječaj odabrali tri najbolje i objavili ih u Extri broj 381, Extrin natječaj VAŠA PRIČA se nastavlja.

Brojem i kvalitetom priča koje ste nam slale na temu "Dan kada sam zavoljela sebe" opravdale ste sva naša očekivanja i potvrdile naše uvjerenje da su čitateljice Extre prave heroine, samosvjesne, snažne, posebne žene čije ispovijesti ne samo da zaslužuju mjesto u našem magazinu, nego su svima nama velika inspiracija.
Zahvaljujemo svim ženama koje su u proteklih mjesec dana s nama podijelile svoje najintimnije trenutke te otkrile kako su naučile cijeniti same sebe: jednima je presudan trenutak bio kada su pronašle pravu ljubav, drugima kada su ostvarile svoje snove, nekima je pomaganje drugima dalo osjećaj prave vrijednosti, dok su neke u najtežim trenucima svog života spoznale koliko su jedinstvene.

Iako u Extri imamo prostora za objavljivanje samo tri priče mjesečno, sve ćemo VAŠE PRIČE vrijedno i pažljivo skupljati i čuvati s ambicijom da ih nakon nekog vremena ukoričimo i objavimo kao Extrinu zbirku VAŠIH PRIČA.

Stoga nam pišite i dalje. Iz mjeseca u mjesec zadavati ćemo vam teme kojima vas želimo potaknuti da se osvrnete na svoje živote i shvatite koliko su usprkos svemu lijepi, vrijedni i posebni. Želimo probuditi ono najbolje u vama, u svima nama. I nakon samo mjesec dana vidimo da smo na dobrom putu. Tema ovog mjeseca je "NAJHRABRIJE ŠTO SAM UČINILA U ŽIVOTU".


Vezane vijesti

Premijeru Milanoviću "Treća PričeST"

Premijeru Milanoviću "Treća PričeST"

Šesti festival pričanja priča „Pričigin“ počeo je sinoć u Splitu službenim objavljivanjem rezultata glasovanja čitatelja portala Net.hr po kojem je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika