23.10.2009. / 14:21

Autor: Andrea Belin

Victoria Beckham poklonila sestri 50.000 funti za vjenčanje

Supruga nogometaša Davida Beckhama darovala je svojoj mlađoj sestri Louise ček na 50.000 funti, međutim Louisein budućeg supruga, Victorijina velikodušnost nije osobito oduševila

Victoria BeckhamVictoria BeckhamVictoria Beckham očigledno ne zna na što bi potrošila ogromne količine novca pa je odlučila pokriti troškove sestrinog vjenčanja.

Naime, supruga nogometaša Davida Beckhama poklonila je svojoj mlađoj sestri Louise ček na 50.000 funti. Victoria se naravno pobrinula i za vjenčanici, a s obzirom da je i bivša spajsica izgovorila sudbonosno "da" u vjenčanici Vere Wang, slavna dizajnerica pobrinuti će se i za haljinu njezine sestre.

"Victoria je rekla Louise da se ne brine za cijenu jer će to biti njezin božićni poklon. Louise je bila preplavljena emocijama", kazao je Victorijin prijatelj.

Međutim, s poklonom nije oduševljen Louisein budući suprug. Kako tvrdi izvor, on je također imućan i želi svoje vjenčanje financirati sam.

Inače, ovo je već druge uplovljavanje u bračnu luku mlađe Victorijine sestre. Od prvog supruga razvela se prije dvije godine.

Vezane vijesti

Igor Pokrajac i Anastazija Vasileva: Bio je to naš najljepši dan

Igor Pokrajac i Anastazija Vasileva: Bio je to naš najljepši dan

“Do samog vjenčanja nisam imao tremu, a onda me uhvatila lagana nervoza, sve dok nisam ugledao svoju Anastaziju kako prilazi oltaru”, kaže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika