23.10.2009. / 14:31

Autor: Andrea Belin

5 znakova na tijelu koji otkrivaju (ne)vjernog muškarca

Visina, frizura, oblik usana i prstiju samo su neki od pokzatelja koji će vam dati do znanja imate li posla s muškarcem koji će vas prevariti kada mu se za to ukaže prva prilika

Sve možete sznati već na prvom sastankuSve možete sznati već na prvom sastankuVeć na prvom spoju možete otkriti hoće li vam muškarac preko puta biti privržen ili će kada mu se za to ukaže prva prilika, zabavljati s drugom ženom. Ukoliko do sada niste imali naviku promatrati njegove ruke, usne i izraze lica, vrijeme je da se ozbiljno pozabavite proučavanjem neverbalnih znakova. To je jedan od najpoudanijih načina da saznate hoće li vam muškarac preko puta zauvijek ostati vjeran!

Visina

Istraživanje provedeno na jednom sveučilištu u Melbourneu pokazalo je da su, za razliku od visokih, muškarci nižeg rasta znatno vjerniji svojim suprugama. Dokazano je da su najvjerniji oni čija visina ne prelazi 173 centimetra. Znanstvenici to objašnjavaju na dva načina. Tvrde da niži pripadnici jačeg spola imaju manje testosterona, a upravo to je jedan od razloga zašto se ne udvaraju ženama. S druge strane, većina žena niže muškarce smatra manje privlačnima tako da oni nemaju neke šanse kod pripadnica ljepšeg spola.

Kosa

Neka istraživanja pokazala su da muškarci s poludugom kosom inteligentni i konzervativni. Dakle, ako ste se udali za takvog, ne morate se uopće brinuti jer njemu je vjernost najvažnija stvar na svijetu. Međutim, pripazite da se vama ne bi dogodilo da se zabavljate izvan bračne postelje jer vam muškarac s poludugom kosom nevjeru neće nikada oprostiti. Muškarcima s dugom kosom vjernost je također jedna od najvažnijih karakteristika dok pripadnici jačeg spola s kratkom kosom, često mijenjaju partnerice i kada uplove u bračnu luku.

Lice

Muškarci s okruglim čelom su osjećajni, pažljivi i ljubazni, a isto to traže i od svoje bolje polovice. Oni s okruglom bradom se teško zaljubljuju, ali kada im se to dogodi, ne puštaju svoje partnerice. Muškarci koji imaju mali razmak između usana i nosa neće se nikada okrenuti za drugom ženom. Najopasniji su oni s privlačnim i punim usnama.

Prsti

Najvjerniji su oni kojima je prstenjak iste dužine kao i kažiprst. Za takvog se muškarca uistinu vrijedi boriti jer možete biti sigurni da vas nikada neće prevariti. Sve ostale dužine prstiju otkrivaju muškarce koji se vole s vremena na vrijeme upustiti u seksualnu avanturu sa ženama koje nisu njihove partnerice.

Izbor odjeće

Najvjerniji su oni u klasičnim trapericama i polo majicama. Muškarci koji obožavaju crnu odjeću i gotovo nikada ne skidaju sunčane naočale, vole privlačiti pažnju pripadnica ljepšeg spola.

Vezane vijesti

"Homo balcanicus": Šta se krije iza machoizma na Balkanu?

"Homo balcanicus": Šta se krije iza machoizma na Balkanu?

Zlatni lanac, što deblji to bolji, ključevi od bijesnog Mercedesa i dva smartphonea na stolu trebali bi damama reći s kim imaju posla. A najbolje je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika