03.06.2004. / 00:00

Autor: Tanja Simić

CRNA GORA

CRNOGORSKA POLICIJA PRIVELA TROJE OSUMNJIČENIH ZA UBOJSTVO JOVANOVIĆA

CRNOGORSKA POLICIJA PRIVELA TROJE OSUMNJIČENIH ZA UBOJSTVO JOVANOVIĆA

Crnogorska policija privela je u srijedu navečer troje osumnjičenika za ubojstvo direktora i glavnog urednika lista “Dan” Duška Jovanovića. Prema izvorima bliskima crnogorskom Ministarstvu unutarnjih poslova, riječ je o braći Almiru i Damiru Mandiću te Leonu Drešaju, jednom od vlasnika poznate diskoteke “Manija” u hotelu “Crna Gora”. Crnogorska policija u srijedu navečer blokirala je centar Podgorice i uklonila automobile braće Mandić.
Ranije istoga dana “Dan” je objavio neslužbenu informaciju da je u automobilu iz kojega je prema sumnjama policije pucano pronađena kemijska olovka s natpisom Socijalistička partija Srbije Vršac-za Jugoslaviju. Povodom toga javio se glavni tajnik Socijalističke partije Srbije Zoran Anđelković i izjavio da Jovanovića nije ubio socijalist iz Vršca, već oni koji izmišljaju da je u automobilu iz kojeg je navodno pucano pronađena spomenuta olovka.
Istražni sudac Radomir Ivanović u nedjelju je izjavio da je u automobilu za kojeg se sumnja da je iz njega pucano pronađena kemijska olovka s natpisom “jedne partije iz Srbije”, ali je odbio otkriti ime stranke.
Ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Dragan Đurović izjavio je nakon ubojstva Jovanovića da će ili pronaći ubojicu ili će dati ostavku na mjesto ministra.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika