24.10.2009. / 09:28

Autor: Anamarija Kronast

Halid Bešlić "zapalio" Arenu i pokazao da se potpuno oporavio

Naime, glazbenik koji je prije nekoliko mjeseci doživio tešku prometnu nesreću, zagrebačkoj je publici pokazao da se potpuno oporavio, a tremu je potpuno zaboravio nakon prve skladbe koju je otpjevao. Riječ je njegovom satrom hitu, pjesmi "Prvi poljubac"

Halid Bešlić (Foto: I.Šoban)Halid Bešlić (Foto: I.Šoban)Više od 20 000 ljudi sinoć je u zagrebačkoj Areni s bosanskim pjevačem Halidom Bešlićem pjevalo njegove najveće uspješnice.

Naime, glazbenik koji je prije nekoliko mjeseci doživio tešku prometnu nesreću, zagrebačkoj je publici pokazao da se potpuno oporavio, a tremu je potpuno zaboravio nakon prve skladbe koju je otpjevao.

Riječ je o pjesmi "Prvi poljubac" koja je raznježila i Snježanu Dujmić, suprugu Rajka Dujmića, koja je kazala da ju je to podsjetilo na početak njihove ljubavi.

Inače, Halid Bešlić dosad je u Areni oborio dva rekorda: uspio je skupiti najviše ljudi, a njegov je koncert bio na najvećoj pozornici dosad.

Slavnog su Bosanca došli vidjeti mnogi poznati Hrvati, a odlično poznavanje njegovih stihova su pokazale supruge sportaša: Tanja Dragović i Anica Kovač.

Večeras će Halid Bešlić pjevati za sve one koji nisu uspjeli nabaviti kartu za prvi koncert.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika