24.10.2009. / 13:24

Autor: Hina

Nakon koncerta u Areni 28-godišnjak teško ozlijedio zaštitara

Obojica zaštitara vidljivo ozlijeđena, vozilom Hitne medicinske pomoći prevezena su u Kliniku za traumatologiju gdje je utvrđeno da je jedan teško, a drugi lakše ozlijeđen

Nakon koncerta jedan se alkoholizirani posjetitelj potukao sa zaštitarimaNakon koncerta jedan se alkoholizirani posjetitelj potukao sa zaštitarimaNakon završetka sinoćnjeg koncerta (Halida Bešlića) u zagrebačkoj Areni i prilikom razilaska posjetitelja, par minuta prije ponoći, 28-godišnjak se sukobio sa dvojicom zaštitara te jednog od njih teško ozlijedio, a drugoga lakše, rečeno je danas na konferenciji za novinare u Policijskoj upravi zagrebačkoj.

Dvadesetosmogodišnjak je bio u alkoholiziranom stanju (1,91 g/kg) u društvu trojice prijatelja starosti između 27 i 29 godina.

U policiji je rečeno da je povod sukobu s dvojicom zaštitara, u dobi od 22 godine, bio njegov prigovor na njihov način rada nakon čega ga je, kasnije lakše ozlijeđeni zaštitar, upozorio na ponašanje.

Mladić je tada prvo udario tog zaštitara koji ga je upozorio, a odmah potom i njegovog kolegu kojeg je pri tome teško ozlijedio.

Do dolaska policijskih službenika zadržali su ga drugi zaštitari.

Obojica zaštitara vidljivo ozlijeđena, vozilom Hitne medicinske pomoći prevezena su u Kliniku za traumatologiju gdje je utvrđeno da je jedan teško, a drugi lakše ozlijeđen.

U policijsku je postaju doveden 28-godišnji mladić koji se sukobio sa zaštitarima zajedno sa trojicom svojih prijatelja.

Alkoholizirani je mladić do otriježnjenja zadržan nakon čega će nad njim biti provedena prekršajna obrada i kriminalističko istraživanje, dok su ostala trojica puštena, rečeno je danas na konferenciji za novinare u Policijskoj upravi zagrebačkoj.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika