24.10.2009. / 17:35

Autor: Andrea Belin

Nemojte probati kod kuće: 5 najgorih bračnih osveta

Nakon raskida braka neke osobe se, umjesto da potraže pomoć psihijatra, bijesa i frustracija oslobađaju narazumnim postupcima...

A što kad ljubav pukne...A što kad ljubav pukne...Razvod negativno djeluje na većinu ljudi koji se nađu u takvoj situaciji. Manjak samopouzdanja, povrijeđen ego i slomljeno srce samo su neke od posljedica nakon što jedan od supružnika odluči krenuti svojim putem. Ukoliko se povrijeđena strana ne može pomiriti s razvodom, umjesto da potraži pomoć psihijatra, bijesa i frustracija oslobađa se nerazumnim postupcima.

Jedan francuski portal objavio je nedavno top listu pet najgorih bračnih osveta u prošloj godini.
Peto mjesto zauzeo je mladi Amerikanac Paul Wood koji je na svoju bivšu suprugu bacio mačku. Iako joj je mačka pala na leđa, žena je srećom, prošla samo s lakšim ozljedama.

Četvrto mjesto pripalo je Kineskinji koja je, nakon što joj je suprug kazao da je završio njihov zajednički život, spalila 400 mobitela iz trgovine koju su zajedno vodili.

Na trećem mjestu našao se Amerikanac koji je u želji za malo privatnosti, vezao kabl od 110 volti za bravu svoje sobe kako mu supruga ne bi ušla u sobu.

Žena iz Škotske našla se na visokom drugom mjestu. Ona je suprugu servirala začinjen i pečen pseći izmet. Kada je suprug počeo jesti, osvetnica je umirala od smijeha, ali kasnije je na sudu ipak priznala krivicu za nesavjesno ponašanje.

Od svih parova najgore je prošao muškarac kojemu je supruga zapalila penis. U tom nesretnom trenutku on je ležao na krevetu, gledao televiziju i ispijao votku. Kao što je bilo i za očekivati, muškarac je zadobio ozbiljne ozljede, međutim brzo se oporavio.

Vezane vijesti

Nevjerni muževi imaju veće izglede za infarkt

Nevjerni muževi imaju veće izglede za infarkt

Muškarci koji varaju svoje supruge imaju veće izglede pretrpjeti srčani udar od onih koji ostaju vjerni, pokazalo je novo talijansko istraživanje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika