26.10.2009. / 13:52

Autor: Hina

Heineken razgovarao o kupnji meksičkog Femsa

Nizozemska tvrtka vjerojatno ne može financirati ponudu za preuzimanje cjelokupnog Femsina poslovanja, uključujući trgovine i Coca Cola Femsa

Heineken razmišlja o širenju poslovanja i u MeksikoHeineken razmišlja o širenju poslovanja i u MeksikoNizozemski proizvođač piva Heineken razgovarao je s meksičkim konglomeratom Femsa o kupovini dijela njegova poslovanja s proizvodnjom piva, izvijestio je u nedjeljnom internetskom izdanju londonski dnevnik The Financial Times.

Navodeći izjave dobro upoznatih izvora, FT prenosi da je Heineken ozbiljno zainteresiran za kupnju dijela Femsina poslovanja s proizvodnjom piva jer je procijenio da ona predstavlja njegovu posljednju priliku za osvajanje značajnog uporišta na tržištu Latinske Amerike.

Heineken i Femsa nisu bili dostupni za komentare, objavljuje dalje list.

Nizozemska tvrtka vjerojatno ne može financirati ponudu za preuzimanje cjelokupnog Femsina poslovanja, uključujući trgovine i Coca Cola Femsa, objavljuje list.

Analitičari smatraju da je glavni kandidat za preuzimanje druge po veličini meksičke pivovare SABMiller.

Vezane vijesti

Što za Mercator znači 'košarica' Agrokora?

Što za Mercator znači 'košarica' Agrokora?

Povlačenje Agrokorove ponude za kupnju Mercatora označilo je propast ukupno osmog kruga pokušaja prodaje tog slovenskog trgovca. Odustajanje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika