26.10.2009. / 16:58

Autor: Totalsport

Iz Blackburna potvrdili slučajeve svinjske gripe

Sam Allardyce, menadžer nogometaša Blackburn Roversa čiji je član i hrvatski napadač Nikola Kalinić, potvrdio je kako su trima igračima i još dvama članovima stručnog osoblja dijagnosticirani simptomi svinjske gripe...

David Dunn i Olsson slave pogodakDavid Dunn i Olsson slave pogodakEngleski mediji nagađaju da su dvojica zaraženih igrača Christopher Samba i David Dunn, koji su propustili subotnji 5-0 poraz od Chelseaja na Stamford Bridgeu u 10. kolu Premiershipa zbog bolesti.

- Definitivo se radi o svinjskoj gripi, ali neću otkrivati imena. Vi ste nagađali s imenima i zasad neka tako ostane. Jutros se pojavio još jedan slučaj kod igrača i kod dva člana stručnog osoblja – rekao je Allardyce za Sky Sports.

Blackburn već u utorak igra sljedeću natjecateljsku utakmicu, a protivnik im je u Carling Cupu niželigaš Peterborough. Unatoč zarazi, utakmica će se održati kako je predviđeno.

Vezane vijesti

Bilić potvrdio kako na popisu neće biti Lovrena, Vrsaljka, Kalinića i

Bilić potvrdio kako na popisu neće biti Lovrena, Vrsaljka, Kalinića i Blaževića

Izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije, Slaven Bilić, potvrdio je kako među 23 kandidata za Europsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj neće biti… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika