27.10.2009. / 11:08

Autor: Totalsport

Klasnić prije gola bio u nokautu

Hrvatski je reprezentativni napadač Ivan Klasnić bio strijelac odlučujućeg pogotka za Bolton protiv Evertona u 86. minuti, a samo četiri minute ranije je bio doslovno nokautiran

Ivan KlasnićIvan KlasnićHrvatski nogometni reprezentativac Ivan Klasnić je junak dana u Boltonu nakon što je u nedjelju svojim prvim pogotkom u Premier ligi donio pobjedu protiv Evertona (3-2).

Hrvatski je reprezentativni napadač bio strijelac odlučujućeg pogotka u 86. minuti, a samo četiri minute ranije je bio doslovno nokautiran.

- Dobio sam udarac laktom, mislim od Lucasa Neilla. Kontrolirao sam loptu prsima i da me on nije pogodio, možda sam mogao već tada postići gol. Liječnik mi je rekao da deset sekundi nisam bio pri svijesti. Ali, nakon toga mi je odmah bilo bolje. Liječnici obično preporučuju da se nakon toga ne vraćate na teren, ali ja sam sretan što sam ušao i zabio pogodak - opisao je Klasnić za Bolton News.

Nogometaš Nantesa na posudbi u Boltonu je nakon dolaska na Otok uglavnom ulazio u igru s klupe, baš kao što je to bio slučaj i u nedjelju kad je u 64. minuti zamijenio Ricarda Gardnera.

- Na treneru je da odluči tko će igrati. Moje je da treniram dobro i da to pokažem na terenu. U nedjelju je bilo dobro, ali ne odlučujem ja hoću li igrati ili ne. Ja sam napadač i moj je posao postizati golove kad mi se ukaže prilika.

Pojavile su se posljednjih dana priče da će Klasnić u Boltonu ostati samo do siječnja, kada bi trebao prijeći u španjolski Xerez. Ali, hrvatski je napadač to opovrgnuo.

- Došao sam ovdje na godinu dana, a što će biti kasnije, ne znam.

Vezane vijesti

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Europski nogometni prvak Chelsea potvrdio je u srijedu da je imenovao talijanskog stručnjaka Roberta Di Mattea svojim trajnim menadžerom. Di Matteo… Više

Komentari

registracija
27/10/09

micaslafen, 27.10.09. 11:39

je bio je, al prije 2 dana


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika