27.10.2009. / 11:50

Autor: Totalsport

NHL liga: Prva pobjeda Toronta u sezoni!

Hokejaši Toronta pobijedili su Anaheim 6:3

Viktor Stalberg, Matt Stajan i Niklas Hagman slave pobjedu Toronta Viktor Stalberg, Matt Stajan i Niklas Hagman slave pobjedu Toronta U devetoj utakmici sezone, hokejaši na ledu iz Toronta su upisali prvu pobjedu. Na gostovanju su bili bolji od Anaheima 6-3.

Prije toga je kanadska momčad upisala sedam poraza unutar 60 minuta, te još jedan nakon produžetka, što ju je s jednim bodom činilo uvjerljivo najslabijim sastavom lige.

No, ovaj uvjerljivi uspjeh je možda naznaka buđenja, a posebno inspirativni su hokejaši Toronta bili početkom posljednje trećine, kada su labilno vodstvo od 3-2 za samo šest minuta preoblikovali u čvrstih 6-3.

Najbolji igrač Toronta je bio Niklas Hagman sa tri pogotka, dok je Tomas Kaberle upisao pogodak, ali i čak četiri asistencije.

Islandersi iz New Yorka također su na samo jednoj pobjedi, unutar deset utakmica. U Montrealu su poraženi 3-2 nakon produžetka, a to je za Islanderse bio već peti pad u sezoni, u dodanom vremenu. Montrealu je pobjedu donio Roman Hamrlik.

Rangersi su u New Yorku bili uvjerljivi protiv Phoenixa (5-2), s tim da su u utakmicu zakoračili s 4-0. Marian Gaborik je upisao dva pogotka i asistenciju, a Vaclav Prospal pogodak i dvije asistencije za Rangerse.

NHL liga, ponedjeljak:

NY Rangers - Phoenix 5-2

Montreal - NY Islanders 3-2 (nakon produžetka)

Chicago - Minnesota 3-1

Anaheim - Toronto 3-6

Vezane vijesti

Hokejaši Medveščaka u rujnu u pulskoj Areni

Hokejaši Medveščaka u rujnu u pulskoj Areni

U rujnu ove godine hokejaši zagrebačkog KHL Medveščak u rimskom amfiteatru u Puli odigrat će dvije hokejske utakmice u sklopu regionalne lige EBEL. U… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika