27.10.2009. / 12:36

Autor: Nacionalova redakcija

Johan Granlund najavio odlazak s čelne pozicije Tele2 Hrvatska

Ostati će predsjednikom uprave do prvog tromjesečja 2010. godine, a grupacija Tele2 AB, u čijem je vlasništvu Tele2 Hrvatska, pokrenula je postupak odabira njegova nasljednika

Johan GranlundJohan GranlundJohan Granlund, predsjednik uprave Tele2 Hrvatska danas je najavio odlazak s čelne pozicije ovog mobilnog operatera.

"Kao što je pokazalo i poslovno izvješće grupacije Tele2 AB za treće tromjesečje ove godine, Tele2 Hrvatska suvereno se primiče cilju ostvarivanja pozitivnog EBITDA do polovice sljedeće godine. Sukladno tomu, stiglo je vrijeme da krenem dalje. Zaista sam uživao u životu u Hrvatskoj, radeći s profesionalnim timom te ću tako i nastaviti za vrijeme preostalog mandata. Ova rana najava jamči stabilan i miran postupak odabira mog nasljednika te stabilnu primopredaju poslovanja novom predsjedniku uprave Tele2 Hrvatska", rekao je povodom objave o odlasku Granlund.

On će ostati predsjednikom uprave do prvog tromjesečja 2010. godine, a grupacija Tele2 AB, u čijem je vlasništvu Tele2 Hrvatska, pokrenula je postupak odabira njegova nasljednika. Ime novog predsjednika uprave Tele2 Hrvatska bit će objavljeno prije odlaska Johana Granlunda.

Aktualni je predsjednik uprave na čelnu poziciju došao u kolovozu 2007. godine i ostvario velik uspjeh u pogledu rasta broja korisnika te poboljšanja EBITDA tvrtke. Johan Granlund u Hrvatsku je došao iz Tele2 Rusija, gdje je obavljao funkciju potpredsjednika i komercijalnog direktora. Prije dolaska u Rusiju, Johan Granlund radio je na menadžerskim pozicijama u Švedskoj i Litvi a pridružio se Tele2 2002. godine.

Vezane vijesti

Tele 2 predstavio „Revoluciju“

Tele 2 predstavio „Revoluciju“

Mobilni operater Tele2 predstavio je novu pretplatničku tarifu nazvanu Revolucija - prvu neograničenu tarifu na hrvatskom tržištu. Revolucija za 150… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika