27.10.2009. / 15:17

Autor: Totalsport

Ronaldo: U Real ne bih doveo nikoga iz Barcelone

Cristiano Ronaldo, najskuplji nogometaš današnjice i zvijezda Real Madrida, uvjeren je da u Realovu arhi-rivalu Barceloni nema igrača kojeg bi doveo u "kraljevski klub"

Cristiano Ronaldo na treningu Real MadridaCristiano Ronaldo na treningu Real MadridaCristiano Ronaldo ovoga je ljeta došao u Real Madrid, gdje se vrlo brzo i upoznao s načinom komuniciranja kada je o Barceloni, njihovim najvećim rivalima, riječ.

Uvjereno je 94 milijuna eura vrijedno portugalsko pojačanje “kraljevskoga kluba” da u suparničkom timu ne postoji niti jedan nogometaš koji bi u Realu bio označen kao igrač koji bi činio razliku.

Real je pred sezonu potrošio oko 250 milijuna eura na pojačanja, a sav potrošeni novac još uvijek im nije dostatan za vrh Primerine ljestvice kojeg drži upravo katalonski nogometni ponos.

- Uopće ih se ne plašim, naša je momčad sjajna, a u Barceloni ne postoji niti jedan nogometaš kojeg bih ja doveo ovdje - veli Ronaldo koji se oporavlja od ozljede gležnja.

- Osjećam se bolje, ali moram pripaziti s povratkom da mi se ozljeda ne vrati. Ipak, nadam se brzom povratku na travnjak, što ću dočekati fizički spreman. Sve što u životu radim jest igranje nogometa i stoga uvijek moram biti u dobroj kondiciji. Zato i ozlijeđen treniram - zaključio je Ronaldo.

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika