27.10.2009. / 16:49

Autor: Andrea Belin

Iznenađujuća podrška: Dolores Lambaša brani Željka Keruma

Na svom Facebook profilu glumica koja je u vezi s zagrebačkim poduzetnikom Josipom Radeljakom, osvrnula se na trenutačnu ljubavnu situaciju splitskog gradonačelnika

Dolores LambašaDolores LambašaKao što je to bilo i za očekivati na ljubavni život splitskog gradonačelnika Željka Keruma, osvrnula se i glumica koja je zbog istog razloga svojedobno punila medijske stupce.

S obzirom da je mlada Šibenčanka sklona starijim muškarcima, sasvim je logično što podržava odabir Fani Horvat.

"Hajka na Željka Keruma... Ah... Mi već neshvatljivo dugo hodamo na stražnjim nogama, i pišemo članke, i vatru smo izmislili i krov nad glavom, a jednu stvar još nismo shvatili; da je ovo ljudoždersko žderanje ostatak vremena u kom smo se hranili ljudskim me...som, i iako već tisućama godina jedemo druge životinje - to međusobno žderanje je inercija tih davnih snaga u našoj krvi koju bi konačno trebalo zaustaviti... gdje je kraj?", zapitala se glumica na svom Facebook profilu.

I dok Lambaša uživa u toplini lukzusnog doma na zagrebačkom Cvijetnom trgu, Keruma brine raspodjela bračne imovine.

Inače, njegova supruga Ankica je zatražila blokadu bračne imovine dok se ne utvrdi što će biti čije. U cijelom priči najzanimljivije je to što je trgovači centar Joker u formalnom vlasništvu supruge, a Kerum je navodno namjeravao dići kredit za završne radove na hotelu Marjan.

Kako bi banka bila osigurna da će Željko vraćati kredit, tražila su hipoteku nad Jokerom, a za odobrenje je potreban i potpis njegove supruge.

Vezane vijesti

Kerum: Ne pregovaram više s Končarom oko hotela Marjan

Kerum: Ne pregovaram više s Končarom oko hotela Marjan

Splitski gradonačelnik Željko Kerum izjavio je kako više ne pregovara s Dankom Končarom oko kupnje i ulaska u projekt hotel Marjan na Zapadnoj obali,… Više

Komentari

registracija
27/7/09

columbo, 27.10.09. 20:13

Koja je glupa krava ova Lambasa. Solidira se s Kerumom jer je ista olos kao i njezin trenutaci odabranik


registracija
3/7/09

GLAVNISUDAC, 27.10.09. 21:24

Droljores je u trendu! Droljores bila i ostala Droljores. Tu dosljednost treba pohvalit a ne kudit.Uh, baš bi mi jedna takva sad trebala za ...suđe oprat.


registracija
27/8/09

Lujo1, 27.10.09. 21:26

Je ljudi se međusobno žderu kaj i prije puno vremena, ali imaju još jedan nepromjenjeni obićaj već puno vremena, a to je kurvan*e koji se obično svodi na to da mlada žena za nešto (manje ili više) novaca dozvoli muškarcu koji joj plaća ulazak u međunožje. Danas se to ne zove kurvan*e nego sponzoriranje - hahaha, a ova "dama" na slici je čini se taj najstariji zanat na svijetu jako dobro savladala.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika