27.10.2009. / 19:52

Autor: Hina

Kosor izvijestila predsjednika Mesića o razgovorima sa premijerom Pahorom

Tijekom susreta predsjednik Mesić i predsjednica Vlade RH Kosor razgovarali su o pripremi sastanaka Vijeća za obranu i Vijeća za nacionalnu sigurnost

Stjepan Mesić i Jadranka KosorStjepan Mesić i Jadranka KosorPredsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić i predsjednica Vlade RH Jadranka Kosor razgovarali su danas u Uredu predsjednika u okviru redovitih konzultacija, izvijestili su večeras iz Odjela za informiranje Ureda predsjednika.

Tijekom susreta predsjednik Mesić i predsjednica Vlade RH Kosor razgovarali su o pripremi sastanaka Vijeća za obranu i Vijeća za nacionalnu sigurnost.

Također je bilo riječi o vanjsko-političkim temama. Premijerka Kosor upoznala je predsjednika Mesića s jučerašnjim razgovorima s predsjednikom Vlade Republike Slovenije Borutom Pahorom, te ga je informirala da će održati razgovor s predsjednicima parlamentarnih stranaka, na kojem će ih upoznati sa završetkom razgovora s premijerom Pahorom, navodi se u priopćenju.

Vezane vijesti

'Neću dati ostavku'

'Neću dati ostavku'

Neću dati ostavku na mjesto potpredsjednice Hrvatskog sabora, kao što je to učinio Vladimir Šeks, poručila je Jadranka Kosor nakon jutrošnje sjednice… Više

Komentari

registracija
3/7/09

GLAVNISUDAC, 27.10.09. 23:28

"Tijekom susreta predsjednik Mesić i predsjednica Vlade RH Kosor razgovarali su o pripremi sastanaka Vijeća za obranu i Vijeća za nacionalnu sigurnost."
KAJ NAPADAMO SLOVENIJU ?


registracija
8/8/09

tovar62, 28.10.09. 08:31

senzacionalna vjest za popizdit.....


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika