28.10.2009. / 13:00

Autor: Totalsport

Rastaju se McLaren i Mercedes?

Njemački proizvođač automobila bi navodno želio uspostaviti bližu suradnju s Brawn GP-om kojeg je ove sezone opskrbljivao motorima. To bi značilo i prekid suradnje s McLarenom unatoč tome što ugovor traje do kraja 2011. godine

Lewsi Hamilton u McLaren MercedesuLewsi Hamilton u McLaren MercedesuMedijske špekulacije o raskidu dugogodišnjeg partnerstva između momčadi Formule 1 McLarena i Mercedesa sve su brojnije, a njemački Bild piše da će ovaj vikend u Abu Dhabiju početi razgovori o definitivnom razlazu.

Na posljednju utrku ove sezone dolazi i prvi čovjek Mercedesa Dieter Zetsche, što njemački dnevnik vidi kao jasan znak početka kraja suradnje između McLarena i Mercedesa koji ima u vlasništvu 40 posto dionica britanske momčadi.

Njemački proizvođač automobila bi navodno želio uspostaviti bližu suradnju s Brawn GP-om kojeg je ove sezone opskrbljivao motorima. To bi značilo i prekid suradnje s McLarenom unatoč tome što ugovor traje do kraja 2011. godine.

Šef sportskog ogranka Mercedesa Norbert Haug zasad odbacuje medijske špekulacije, ali se iz njegovih riječi može naslutiti da će se u Abu Dhabiju voditi bitni razgovori o budućnosti McLarena i Mercedesa.

- Ako želimo nešto napraviti, McLaren se mora složiti s time, a ako McLaren želi nešto napraviti, mi se moramo složiti s time. Mogu vam samo potvrditi da imamo ugovorenu dugoročnu suradnju. Sve ostalo su špekulacije koje ne želimo komentirati - rekao je Nijemac.

Vezane vijesti

Hamiltonu VN Kanade

Hamiltonu VN Kanade

Britanski vozač Lewis Hamilton u McLarenu pobjednik je Velike nagrade Kanade, sedme utrke SP-a Formule 1 održane u Montrealu. Hamilton je sedmi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika