28.10.2009. / 13:29

Autor: Andrea Belin

Iz muškog kuta: Zodijak otkriva kakva je koja žena u seksu

Muškarci smatraju da se oko žena rođenih u znaku blizanca ne moraju previše truditi. Vage su, po njihovom mišljenju, perverzne, a najstrastveniji seks doživjeli su s djevojkama rođenim u znaku škorpiona. Je su li njihova mišljenja točna, procijenite sami...

I horoskopski znak otkriva s kakvom ženom imate poslaI horoskopski znak otkriva s kakvom ženom imate poslaOvan
Muškarci smatraju da su žene rođene u znaku ovna provokativne i drske. Da biste ju zainteresirali za seks, tvrde muškarci, najprije ju morate osvojiti pogledom, a zatim baciti na krevet. Seks mora biti strastven, ali s ovim ženama ne smijete eksperimentirati. Po prirodi su veoma nestrpljive, zato seksualni odnos ne smije trajati dugo.

Bik
Ona je osjećajna pa tijekom osvajanja morate biti nježni i strpljivi. Nećete pogriješiti, tvrde muškarci ako ju prije seksa odvedete na romantičnu večeru. Žene rođene u znaku bika ne preferiraju seks na brzaka, one uživaju u predigri i zavođenju.

Blizanci
S blizankom se ne morate previše truditi, s njom možete voditi ljubav preko telefona, u automobilu pa čak dok i razgovarate. Međutim, kada joj postanete dosadni, neće joj dugo trebati da prekine svaku vrstu komunikacije.

Rak
Račice nisu zainteresirane za neobavezan seks, u krevetu obožavaju glumiti i traže čvrste dokaze ljubavi. Dakle, ukoliko ju želite odvući u krevet, problem je to što nakon seksa traže definiranje odnosa. Seks na javnom mjestu nemojte ni spominjati jer će, tvrde muškarci, pobjeći glavom bez obzira.

Lav
S lavicom ćete se najviše iscrpiti. One su divlje, nezasitne i pohotne. Nisu sebične i zato su muškarcima izuzetno zanimljive jer ispunjavaju sve seksualne fantazije. Dakle, želite li biti sigurni da ćete doživjeti nezaboravno seksualno iskustvo, zavedite lavicu.

Djevica
U krevetu se teško opuštaju pa s djevicama morate biti strpljivi. Prije seksa vodite računa o higijenbi jer djevice tome pridaju jako veliku pažnju.

Vaga
Vage vole udvaranje i poklone. Obožavaju biti u centru pažnje i u krevetu voditi glavnu riječ. Na seks pristaju relativno brzo tako da se oko njih ne morate pretjerano truditi. Obožavaju avanture i eksperimentiranje.

Škorpion
Prije seksa ćete se možda posvađati i plakati, ali nakon što legnete u krevet, budite sigurni da strasti neće nedostajati. Ako vam ne može odoljeti, žena rođena u znaku škorpiona će vas sama odvući u krevet.

Jarac
Srami se, međutim ukoliko ju malo ohrabrite, doživjeti ćete nezaboravno seksualno iskustvo. Iako se prvi put neće pokazati izuzetno vještom u krevetu, nakon određenog vremena, pokazati će vam sve svoje sposobnosti.

Vodenjak
Obožava originalne muškarce koji na neobičan način osvajaju pripadnice nježnijeg spola. U krevetu zna što želi i odmah preuzima stvar u svoje ruke.

Ribe
Ponekad su posebno osjetljive zato prije seksa nemojte previše govoriti jer su velike šanse da ćete ju uvrijediti. Obožava predigru i uvijek zna što želi. Po prirodi je veoma maštovita, a takva je i u krevetu.

Vezane vijesti

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras je izjavio kako će sadašnja vlada pomagati razvoj ženskoga poduzetništva u Hrvatskoj, jer je, kako je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika