28.10.2009. / 22:08

Autor: Andrea Belin

Željko Kerum i Fani žive na jahti i grade ljubavno gnijezdo

Splitski gradonačelnik i dvadesetčetverogodišnja ljubavnica napokon su pronašli mjesto prebivališta. Smjestili su se na Kerumovu jahtu Joke koju je nazvao po sinu

Željko KerumŽeljko KerumSplitski gradonačelnik Željko Kerum i njegova dvadesetčetverogodišnja ljubavnica Fani Horvat, s kojom uskoro očekuje i dijete, napokon su pronašli novo mjesto prebivališta.

S obzirom da se kuća na Mejama u koju se uskoro planiraju preseliti, tek uređuje, Kerum i Fani trenutačno žive na luksuznoj jahti Joke koja se nalazi u u ACI marini na Zvončacu.

Pošto Željko ranom zorom odlazi na posao, ljubavnici koju uskoro očekuju i dijete, jahtu koriste samo kao prenoćište.

Fani na ovom luksuznom plovilu ostaje ipak malo duže, ali nakon doručka koji joj donose radnici iz marine, napušta ljubavno gnijezdo i odlazi u grad za svojim obavezama.

Na jahtu se oboje , tvrde neimenovani izvori, vraćaju tek u večernjim satima. Brod je Kerum platio oko deset milijuna eura. Ima čak osam kabina za putnike te luksuzno opremljen salon.

Inače, Kerumova supruga Ankica i njegova djeca i dalje žive u obiteljskoj kući na Trsteniku.

Vezane vijesti

Kerum: Ne pregovaram više s Končarom oko hotela Marjan

Kerum: Ne pregovaram više s Končarom oko hotela Marjan

Splitski gradonačelnik Željko Kerum izjavio je kako više ne pregovara s Dankom Končarom oko kupnje i ulaska u projekt hotel Marjan na Zapadnoj obali,… Više

Komentari

registracija
27/7/09

columbo, 29.10.09. 05:49

Dobro je sto je to ipak dvadesetcetvorogodisnja ljubavnica, jer bilo javilo, petogodisnja, pa me stufalo, jer ja promislij da je Kerum pedofil. No, ipak nije.
Bilo kako bilo humora nece falit. Eto ti nastavka Velog mista...Verzot, kako se obogatija, pa posta gradonacelnik, pa onoga mestra od krofana postavija za kapa od Ajduka, pa ljubavnica ostala noseca, pa oni nastup na televizijun kod Ace face o Srbima, pa oni kod svojijeh kad je objelodanija da nije on Kerum, nego Don Juan de Marko...Ima materijala za popizdit. Bit ce veselo. Sprema se festa u Splitu.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika