29.10.2009. / 10:40

Autor: Andrea Belin

Tajno vjenčanje: Vesna Pisarović se udala za sina Milorada Pupovca

Pjevačica i sin saborskog zastupnika izgovorili su sudbonosno "da" daleko od očiju javnosti, međutim iz nekih izjava Ozrenovog oca dalo se naslutiti da su svoju ljubav uistinu okrunili brakom

Vesa PisarovićVesa PisarovićPjevačica Vesna Pisarovići i sin saborskog zastupnika Milorada Pupovca, Ozren, navodno su svoju ljubav okrunili brakom. Doduše, sudbonosno "da" izgovorili su daleko od očiju javnosti. Da su uistinu uplovili u bračnu luku dalo se naslutiti po nekim izjavama Ozrenovog oca.

Kada su ga novinari upitali je li sretan što mu se sin oženio, Milorad nije potvrdio, ali nije niti demantirao ovu vijest o kojoj se kuloarima nagađa već neko vrijeme.

Inače, jazz pjevačica je svojedobno izjavila je da njezin muškarac mora biti načitan i akademski obrazovan. Na svu sreću Ozren ispunjava sve navedene zahtjeve, međutim u jednom intervjuu Vesna je priznala da ju je na kraju ipak osvojio svojom ljepotom, inteligencijom i šarmom.

Podsjetimo, novopečeni supružnici upoznali su se u Haagu gdje je Vesna završila studij pjevanja na jazz akademiji, a Ozren je pohađao poslijediplomski studij.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika