29.10.2009. / 11:14

Autor: Hina

I to se događa: Nagrađen pas koji je spasio život svome vlasniku

Teka, trogodišnja ovčarka, dobila je nagradu australskog Kraljevskog društva za sprečavanje okrutnosti prema životinjama (RSPCA) jer je pripomogla u spašavanju života svoga vlasnika Jima Touzeaua

Pas koji je vlasniku spasio život za nagradu je dobio kostPas koji je vlasniku spasio život za nagradu je dobio kostPas koji je poput defibrilatora, skačući neprestano po prsima žrtve srčanog udara, spasio ljudski život, dobio je australsku nagradu za hrabrost.

Teka, trogodišnja ovčarka, dobila je nagradu australskog Kraljevskog društva za sprečavanje okrutnosti prema životinjama (RSPCA) jer je pripomogla u spašavanju života svoga vlasnika Jima Touzeaua.

Touzeau (71) srušio se u svome domu nakon srčanog udara i izgubio svijest. Teka ga je, skačući mu po prsima s dvije prednje noge, dovoljno osvijestila da se nekako ustane i nazove hitnu.

No, nije trebao učiniti niti to jer je njegova ljubimica u međuvremenu odjurila na cestu i bučnim lajanjem dovela susjede u pomoć.

Liječnici su rekli da je Tekina intervencija definitivno pomogla da Touzeau preživi udar.

Vezane vijesti

Video: Pas koji se panično boji Julije Roberts

Video: Pas koji se panično boji Julije Roberts

Popularna američka glumica Julia Roberts oduševljava svoje obožavatelje diljem svijeta. No, da njena karakteristična velika usta i prodorne oči mogu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika