29.10.2009. / 15:04

Autor: Andrea Belin

Iznenađenje: Josipa Lisac u Srbiji popularnija od Severine

Pjevačica je održala koncert u srijedu u beogradskom Sava centru, a odaziv publike bio je iznenađujuće velik

Josipa LisacJosipa LisacIako je teško za povjerovati, Josipa Lisac je u Srbiji popularnija od Severine. Naime, pjevačica je održala koncert u srijedu u beogradskom Sava centru, a odaziv publike bio je veći od očekivanoga. Brojem ljudi, koji su slušali njezin osebujan glas, iznenadila se i sama pjevačica.

Doduše, prošlotjedne ankete srpskih medija također su pokazale da je Josipa u Srbiji znatno popularnija od Severine, a posebno je zanimljivo što takvo mišljenje dijeli većinom mlada populacija.

Inače, pjevačica je u Srbiji održala koncert i prije nekoliko godina, a ni tada nije mogla sakriti zadovoljstvo odazivom srpske publike.

"Nevjerojatno je da je na mojem prošlom koncertu bilo toliko mladog svijeta, koji nisu ni rođeni u vrijeme u kojem su nastali moji najveći hitovi. Naravno, bit će tu ljudi koji su rasli i odrastali sa mnom i mojim pjesmama. Zamislite, neki dečko od 25 godina donio mi je sve moje ploče da ih potpišem. Fantastično, smrzla sam se", komentirala je Josipa Lisac.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika