29.10.2009. / 19:10

Autor: Hina

Dinamu dvije utakmice bez gledatelja i minus od 3 boda

Dinamo je prije ove odluke imao tri boda iz tri utakmice skupine A Europske lige, a sada nema nijedan, pa će plasman među prve dvije momčadi koje idu dalje biti vrlo težak

Dinamove će tribine dvije utakmice zjapiti prazneDinamove će tribine dvije utakmice zjapiti prazneZagrebački Dinamo kažnjen je s oduzimanjem tri boda u Europskoj ligi i s dvije domaće utakmice bez gledatelja zbog izgreda svojih navijača, objavljeno je na stranicama UEFE.

Disciplinska komisija UEFE bila je nemilosrdna prema Dinamu zbog velikih izgreda koji su Dinamovi navijači priredili na gostovanju u Temišvaru, te zbog činjenice da su neredi na Dinamovim utakmicama učestali i proteklih godina.

Dinamo je prije ove odluke imao tri boda iz tri utakmice skupine A Europske lige, a sada nema nijedan, pa će plasman među prve dvije momčadi koje idu dalje biti vrlo težak.

Također, izostat će i financijski prihod s domaćih utakmica protiv Ajaxa 5. studenoga i Temišvara 17. prosinca jer na njima neće biti gledatelja.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

registracija
27/7/09

columbo, 30.10.09. 04:40

Klub koji ima takve navijace poput Dinamovih, ne mora se bojati za svoju buducnost.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika