29.10.2009. / 19:32

Autor: Hina

Video: Snimka mafijaškog ubojstva u Napulju šokirala Italiju

Snimljeno ubojstvo se dogodilo usred dana ispred bara u napučenoj napuljskoj četvrti

Snimka mafijaškog ubojstva potresla je ItalijuSnimka mafijaškog ubojstva potresla je ItalijuItaliju je šokirala videosnimka mafijaškog ubojstva u napuljskoj četvrti koju je, nastojeći utvrditi identitet ubojice i njegova pomagača u cijelosti objavilo državno odvjetništvo u Napulju.

Ubojstvo se dogodilo 11. svibnja na ulici u širem središtu Napulja, a snimljeno je nadzornom kamerom u cijelosti. Na objavu snimke odvjetništvo se odlučilo, kako stoji u odluci, "jer do danas nije bilo moguće identificirati ni materijalnog počinitelja zločina ni osobu koja je, smatra se, tom prilikom bila u ulozi pomagača, a obojica se jasno vide na snimci", navodi ANSA.

Snimljeno ubojstvo se dogodilo usred dana ispred bara u napučenoj napuljskoj četvrti. Na četverominutnoj snimci vidi se kako ubojica najprije puca s leđa u žrtvu, Mariana Bacioterracina. On, ništa ne sluteći, puši cigaretu ispred bara, a kad padne na pod, nasred ulice, ubojica mu ispaljuje metak u zatiljak. Ubojica se potom hladnokrvno udaljuje s mjesta zločina.

Šok javnosti izazvala je i ravnodušnost prolaznika. Žena, koja se nalazila pred zamrzivačem za sladoled pored žrtve, odmah odlazi čak se i ne okrenuvši. Druga pak žena prekorači tijelo i potom se vrati kako bi provjerila je li mrtav, a muškarac koji drži djevojčicu prolazi i čak se i ne osvrće.

Vezane vijesti

Dubrovački biskup razriješio dužnosti župnika Sinanovića

Dubrovački biskup razriješio dužnosti župnika Sinanovića

Dubrovački biskup mons. Mate Uzinić u ime Dubrovačke biskupije izrazio je duboko žaljenje zbog tragičnog događaja koji se tijekom protekle noći… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika