29.10.2009. / 20:18

Autor: Martina Čizmić

Prvi Bandićev poraz u Skupštini: Popljuvali su me

Još jutros su ga njegovi kolege iz stranke da neće podržati njegove prijedloge, na što im je Bandić odgovorio: "Odlučite se tko vodi grad? Vi ili ja"

Milanović i Bandić sve se više udaljavajuMilanović i Bandić sve se više udaljavajuPo prvi puta u osam godina koliko je na čelu Zagreba, Milan Bandić doživio je poraz u Gradskoj skupštini. I to od nikoga drugog nego svog stranačkog šefa, Zorana Milanovića.

Da je sukob između Bandića i Milanovića kulminirao, potvrdio je i pročelnik za financije Slavko Kojić koji je rekao "to se više ne mora skrivati, već se može javno reći".

A još jutros su ga njegovi kolege iz stranke da neće podržati njegove prijedloge, na što im je Bandić odgovorio: "Odlučite se tko vodi grad? Vi ili ja".

Bandić je odbio poslušati što su mu skupštinari govorili i doživio krah. Nakon što je na početku sjednice izdržao rešetanje skupštinara Bandić se izlazeći iz Skupštine nekome s druge strane telefona požalio "Popljuvali su me".

Nije prošao njegov prijedlog rebalansa proračuna, raspisivanja referenduma o Dinamovom stadionu, a ni onaj o kupovini zemljišta za proširenje groblja u Vrapču. Posljednji udarac zadali su mu kad su donijeli odluku o proširenju Skupštine Zagrebačkog holdinga, pa tako sada Bandić više nije jedini koji odlučuje o Holdingu.

Vezane vijesti

Vlast nije nenarodna već demokratska

Vlast nije nenarodna već demokratska

U Hrvatskoj nikada na vlasti nije bila nenarodna vlast, ma kako loša bila, već uvijek demokratska vlast koja ima izbornu legitimaciju, izjavio je na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika