30.10.2009. / 08:27

Autor: Boris Bilas

Lažna uzbuna: U sumnjivom paketu na Trgu bana Jelačića nije bila bomba

"Na teren su izašli naši pripadnici koji su proveli protueksplozivni pregled na središnjem zagrebačkom trgu", kazala nam je Ljuba.

Foto: Igor ŠobanFoto: Igor ŠobanNakon što je obavljen protueksplozijski pregled sumnjivog paketa na glavnom zagrebačkom trgu, iz policije javljaju kako je bila riječ o lažnoj uzbuni

Kako je nam je potvrdila glasnogovornica zagrebačke policija Aleksandra Ljuba policija je iz preventivnih razloga izašla na teren te je otklonila sumnjivi paket.

"Na teren su izašli naši pripadnici koji su proveli protueksplozivni pregled na središnjem zagrebačkom trgu", kazala nam je Ljuba. Za vrijeme pregleda tramvajski promet, iz sigurnosnih je razloga i prema naputku policije, bio obustavljen od 8,15 sati do 9,02 sati, središnjim zagrebačkih trgom bana Jelačića, i bio je preusmjerene preko Glavnog kolodvora.

Po završetku policijskog pregleda tramvajski promet Jelačićevim trgom je ponovno uspostavljen te će postupno biti normaliziran, doznaje se u Zagrebačkom električnom tramvaju .

Fotogalerija

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika