30.10.2009. / 10:51

Autor: Nacionalova redakcija

Mirko Miočić i Robert Pauletić od ponedjeljka na splitskoj televiziji

Natjecatelji će snage odmjeriti u dvotjednom ulaganju na burzi sa 100.000 virtualnih kuna. Bit će zanimljivo vidjeti kako će im znanje koristiti na novom području na kojem je Tea Poklepović ta koja obećava

Robert PauletićRobert PauletićMirko Miočić i Robert Pauletić sučelit će se od ponedjeljka u investicijskom showu Burza na Splitskoj televiziji. Bit će to njihov prvi izravni susret izvan kviz nadmetanja, a okršaju titana znanja priključit će se i talentirana studentica splitskog Ekonomskog fakulteta Tea Poklepović.

Natjecatelji će snage odmjeriti u dvotjednom ulaganju na burzi sa 100.000 virtualnih kuna. Bit će zanimljivo vidjeti kako će im znanje koristiti na novom području na kojem je Tea Poklepović ta koja obećava.

Mislim da je Tea Poklepović čak u laganoj prednosti - izjavio je uoči početka nadmetanja Mirko Miočić kojem je sudjelovanje u investicijskom showu Burza prvi angažman nakon napisa da se prijavio na Zavod za zapošljavanje.
Dosad nisam imao neka pozitivna iskustva na Burzi, ali u godini kad sam se sa Stipom Božićem popeo do Baznog logora na Himalaji, mogu ići na pobjedu i u Burzi Splitske televizije - prokomentirao je Robert Pauletić.
Studentica Tea Poklepović priznaje da su joj protivnici, kako kaže ''genijalci s područja kvizova znanja'', no i dalje tvrdi kako i ona ide na pobjedu.

Investicijski show Burza na Splitskoj televiziji (STV) prikazivat će se od 2. do 13. studenoga,

Vezane vijesti

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Više od 40 ljudi, među kojima više od 20 pripadnika kosovske policije, ozlijeđeno je u četvrtak ujutru u sukobu skupine srbijanskih građana i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika