30.10.2009. / 12:00

Autor: Ivica Medo

Siniša Mihajlović sa Mancinijem preuzima klupu Real Madrida?

Ako Roberto Mancini postane novi trener Real Madrida, Siniša Mihajolvić tvrdi kako će biti njegov pomoćnik u najvećem klubu na svijetu

Siniša Mihajlović
Siniša Mihajlović U razgovoru za Press Online bivši srpski reprezentativac i igrač Crvene zvezde, Rome, Sampdorije, Lazija i Intera Siniša Mihajlović potvrdio je kako bi mogao postati pomoćni trener u Real Madridu ako kormilo "kraljevskog kluba" preuzme njegov bivši suigrač i prijatelj Roberto Mancini.

Mihajlović se trenerskim poslom počeo baviti 2006. u Interu, kada je postao pomoćnik upravo Manciniju, a nakon toga je u studenom 2008. postao glavni trener Bologne, koju je vodio do travnja 2009. i poraza od Siene nakon čega je dobio otkaz.

"Vidio sam u talijanskim novinama da je Mancini jedan od mogućih nasljednika Manuela Pelegrinija na klupi Reala. Iskreno, još nisam pričao s njim o tome, ali ako bi on preuzeo Real, bilo bi sasvim moguće da i ja odem tamo s njim, zašto ne? Naravno, u slučaju da ja ne dobijem neku drugu ponudu koja bi mi više odgovarala", rekao je Mihajlović koji nema ništa protiv da trenerski posao nastavi izvan Italije, u kojoj je proveo najveći dio karijere:

"Vremena su se promijenila, kad sam ja došao u Italiju, Serie A bila je bez premca. Sad je španjolska liga bolja od talijanske, a Real Madrid je svakako ogroman izazov. Naravno, ne bih imao ništa protiv ni da radim u Italiji, ali odgovarala bi mi i Engleska. U svakom slučaju, prilikom izbora nove sredine neće mi biti bitan novac. Najvažniji mi je projekat, odnosno ambicije kluba", tvrdi Mihajlović.

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika