30.10.2009. / 11:56

Autor: Andrea Belin

Šok: Glumcu Dennisu Hopperu dijagnosticiran rak prostate

Zbog bolesti je glumac otkazao već neka zakazana putovanja, između ostalog i pojavljivanje na svojoj izložbi u Australskom centru za pokretnu sliku u Melbourneu "Dennis Hopper and the New Hollywood"

Dennis HooperDennis HooperSedamdesettrogodišnjem glumcu Dennisu Hopperu je dijagnosticiran rak prostate. S obzirom da se u potpunosti mora posvetiti liječenju, njegova karijera će na neko vrijeme biti na drugom mjestu na listi prioriteta.

Kako tvrdi Hopperov menadžer Sam Maydew, glumac će se liječiti specijalnim programu na Sveučilištu u Južnoj Kaliforniji. Unatoč dijagnozi, liječnici su optimistični glede Hopperovog oporavka, a najboljem se nadaju i članovi obitelji, prijatelji i suradnici.

Glumac je otkazao već neka zakazana putovanja, između ostalog i pojavljivanje na svojoj izložbi u Australskom centru za pokretnu sliku u Melbourneu "Dennis Hopper and the New Hollywood" na kojoj će biti prikazane fotografije i druga umjetnička djela koje je napravio svestrani glumac.

Doduše, neke filmske projekte je uspio privesti kraju prije nego je saznao da ima rak, primjerice nedavno je završio snimanje druge sezone serije "Crash". Ostali filmski projekti koje je imao u planu, ipak će morati pričekati.

Vezane vijesti

Ukrajinci zaraženi nepoznatim virusom, ali se oporavljaju

Ukrajinci zaraženi nepoznatim virusom, ali se oporavljaju

Desetorica ukrajinskih nogometaša zaražena su želučanim virusom svega nekoliko dana uoči početka Europskog prvenstva, no dobro se oporavljaju i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika