30.10.2009. / 12:42

Autor: Andrea Belin

Dannii Minogue se skinula za Playboy samo kako bi platila dugove

Pjevačica ne želi otkriti koliko je novaca dobila za obnažene fotografije, međutim nikada nije požalila zbog slikanja jer je bila jako zadovoljna slikama

Dannii MinogueDannii MinogueDannii Minogue, pjevačica i sestra popularne australske zvijezde Kylie, odlučila je otkriti razloge zbog koji se prije četrnaest godina slikala za naslovnicu Playboyja.

Minogue je bila u velikim dugovima, a kako sama tvrdi, radilo se o iznosu od 150 tisuća funti. Iako joj je starija sestra u to vrijeme već jako dobro zarađivala, njezin ponos nije joj dopuštao da od Kylie traži novac.

"Kylie je znala da se slikam za Playboy, mogla sam nju moliti da mi posudi novce ali nisam ja takva. Nikad nisam željela priznati taj problem, trebala sam sama paziti na svoje financije", kazala je Dannii.

Koliko je novaca zaradila slikajući se gola nije željela otkriti.
"Nikada nisam rekla koliko sam zaradila fotografiranjem ali samo ću vam reći da je taj iznos trebao biti jako velik da bi ja svojim roditeljima ponovno mogla pogledati u oči", objašnjavala je pjevačica i dodala da je na kraju bila jako zadovoljna fotografijama tako da nikada nije požalila što je to učinila.

Vezane vijesti

'Zapadnjačka drolja': Muslimanska glumica zbog Playboya dobila prijetnje

'Zapadnjačka drolja': Muslimanska glumica zbog Playboya dobila prijetnje

Skidanje njemačke glumice muslimanskog podrijetla za Playboy izazvalo je pravu buru negodovanja radikalnih muslimanskih vjernika, prenosi The Sun.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika