30.10.2009. / 14:56

Autor: Boris Bilas

Vidošević: Ostavka Polančeca je častan čin

"Moramo početi vjerovati da političko vodstvo zna kuda vodi zemlju i da svi zajedno možemo izgraditi zemlju jednakosti, mogućnosti i blagostanja za sve"

Nadan VidoševićNadan VidoševićPovodom današnje ostavke potpredsjednika Vlade i ministra gospodarstva Damira Polančeca, oglasio se i nezavisni predsjednički kandidat i šef Hrvatske gospodarske komore Nadan Vidošević.

"Smatram da je ostavka potpredsjednika Vlade i ministra gospodarstva Damira Polančeca častan čin čovjeka koji nije htio da optužbe iznesene protiv njega utječu na tijek istrage i dodatno opterete rad Vlade RH u ovom već dovoljno kriznom razdoblju. Siguran sam da će nadležne institucije dobro odraditi svoj posao i da će istraga pokazati tko je kriv, a tko nevin", izjavio je Nadan Vidošević i dodaje kako treba aktivirati sav hrvatski potencijal, ponajprije motiviranjem ljudi koji moraju izaći iz apatije i beznađa.

"Moramo početi vjerovati da političko vodstvo zna kuda vodi zemlju i da svi zajedno možemo izgraditi zemlju jednakosti, mogućnosti i blagostanja za sve. Sve afere koje potresaju Hrvatsku ovih dana pokazatelj su bolesti sustava s kojom se treba uhvatiti u koštac. Kriminal je postao sustav u Hrvatskoj, a korupcija stil života i to je ono što treba mijenjati", smatra Nadan Vidošević.

Vezane vijesti

Hrvatska ima 28% veću prodajnu površinu po stanoviku od zemalja EU

Hrvatska ima 28% veću prodajnu površinu po stanoviku od zemalja EU

U primjeni najnovijih tehnoloških rješenja kao i strukturnoj konsolidaciji ponajviše je napravljeno u trgovini, rekao je Nadan Vidošević, predsjednik… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika