30.10.2009. / 15:25

Autor: Martina Čizmić

Kosor: Polančec je ostavkom pokazao da je mudar političar

"On je time rasteretio vladu odgovornosti od afera u svom resoru, ali i pridonio daljnjem otklanjanju prepreka. Osobno očekujem njegov osobni doprinos u otklanjanju prepreka u Podravci ali i šire", rekao je Uzelac

Jadranka KosorJadranka KosorNa samom početku sjednice Vlade, premijerka Jadranka Kosor još je jednom obavijestila članove vlade o ostavci ministra Damira Polančeca.

"Ministar Polančec ovime je pokazao da je mudar političar, da je odgovorna osoba i pokazao je svoju odgovornost prema Vladi i stranci", rekla je Kosor.

Njih su dvoje razgovarali o tome kako se sada otvara prostor u kojem će Polančec moći zaštiti svoju obitelj. Istaknula je kako je uvijek imala dobru suradnju s njim, a otkako je postala premijerka još i bolju.

Slobodan Uzelac osvrnuo se na ostavku Polančeca rekavši kako je dobro što je ostavka podnešena.

"On je time rasteretio vladu odgovornosti od afera u svom resoru, ali i pridonio daljnjem otklanjanju prepreka. Osobno očekujem njegov osobni doprinos u otklanjanju prepreka u Podravci ali i šire", rekao je Uzelac.

Također, premijerka je još jednom ponovila kako je na telefonskoj sjednici Vlade u saborsku proceduru poslan prijedlog o davanju suglasnosti za potpisivanje Sporazuma o arbitraži sa Slovenijom.

Istaknula je kako je sadržaj sporazuma držan u tajnosti kako bi se bez utjecaja javnosti i nepotrebnih rasprava moglo dogovoriti sve detalje, te je nakon dogovora o svemu obavijestila koalicijske partnere i oporbu.

Dodala je kako se jutros trebala sastati sa predsjednikom SDP-a Zoranom Milanovićem, no on joj je sinoć putem medija poručio kako neće doći.

"Dobro, svatko od nas ima svoj stil u ophođenju prema drugima", prokomentirala je Kosor.

Vezane vijesti

Pianigiani dao ostavku

Pianigiani dao ostavku

Simone Pianigiani dao je ostavku na dužnosti trenera Montepaschija, s kojim je u šest sezona provedenih u klubu osvojio jednako toliko naslova… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika