31.10.2009. / 20:11

Autor: Ivica Medo

Krunoslav Jurčić: Neki moji igrači nisu došli na utakmicu

Trener Dinama Krunoslav Jurčić bio je vidno nezadovoljan igrom svoje momčadi u derbiju s Hajdukom koji je izgubio 2:1

Krunoslav Jurčić na Poljudu (Foto: Mario Strmotić)Krunoslav Jurčić na Poljudu (Foto: Mario Strmotić)"Kad se ovako izgubi, onda je besmisleno tražiti opravdanja u činjenici da je Strinić primio loptu rukom kod drugog gola Hajduka. Neki moji igrači nisu došli na utakmicu. Ne mogu nikako biti zadovoljan individualnim pristupom utakmici mojih igrača. Nije bilo komunikacije među njima, prvi gol koji smo primili zaista je smiješan. Kad sam vidio da ne možemo pas igrom doći do gola, naredio sam da se preskakanjem igre, onako na silu, pokuša doći do pogotka. No, moji igači opet nisu dobro reagirali", izjavio je trener Dinama Krunoslav Jurčić nakon poraza njegove momčadi na Poljudu od Hajduka 2:1.

Pomoćni trener Hajduka Igor Tudor zadovoljan je prikazanom igrom svoje momčadi.

"Odigrali smo jednu vrlo dobru utakmicu. Pristup nam je bio pravi, posebice u trenucima kad smo imali igrača manje, a moram reći da sam blago iznenađen lošom igrom Dinama. Mislim da je sudac bio najgori akter derbija. Imao je previše pogrešaka, dosuđivao je žute kartone kad nije trebao, a kad je trebao reagirati nije reagirao. Ne slažem s našim uvaženim "okom sokolovim" Mateom Beusanom kako je suđenje u Hrvatskoj dobro. Ono nije dobro i to treba javno reći", zaključio je Tudor.

Vezane vijesti

Vijećnici SDP-a i HNS-a neće dopustiti da Hajduk nestane

Vijećnici SDP-a i HNS-a neće dopustiti da Hajduk nestane

Vijećnici SDP-a i HNS-a u splitskome Gradskom vijeću na današnjoj su zajedničkoj konferenciji za novinare optužili gradsku vlast i sadašnju upravu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika