31.10.2009. / 20:42

Autor: Totalsport

Primera: Real s igračem manje bolji od Getafea

Real Madrid pobijedio je Getafe 2:0 dvama pogocima Gonzala Higuaina, a od 28. minute igrao je s igračem manje jer je isključen iz igre Raul Albiol

Gonzalo HiguainGonzalo HiguainZahvaljujući dvama pogocima Gonzala Higuaina, u utakmici čiji su veći dio odigrali s igračem manje, nogometaši Real Madrida okončali su niz od tri vezana susreta bez pobjede.

Higuain je ove sezone odigrao tek pet prvenstvenih utakmica za “kraljevski klub”, a u njima postigao jedan pogodak. U subotu je, u prvoj utakmici 9. kola Primere bio apsolutni junak Realove 2-0 pobjede nad Getafeom.

Manuel Pellegrini, trener Reala, za glavu se uhvatio u 28. minuti susreta kada je Raul Albiol zaradio direktan crveni karton zbog prekršaja nad Robertom Soldadom.

Unatoč tomu, Real je bio bolja momčad na travnjaku i zasluženo je došla do tri boda pogocima Higuaina iz 53. i 56. minute. Prvo je krasnu Marcelovu dugu loptu s lijeve strane 22-godišnji Argentinac iskoristio za uvodno vodstvo, da bi ubrzo potom postavio konačan rezultat na dodavanje Karima Benzeme.

Primera, 9. kolo, subota:

Real Madrid - Getafe 2-0 (Higuain 53, 56)

Kasnije:

Osasuna - Barcelona

Xerez - Sevilla

Athletic - Atletico Madrid

Redoslijed: 1. Barcelona 22 (-1), 2. Real Madrid 22, 3. Sevilla 16 (-1), 4. Valencia 15 (-1), 5. Deportivo 15 (-1)...


Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika