01.11.2009. / 23:00

Autor: Ružica Đukić

Nikolina Pišek: Kristijan i ja prekidamo vezu dva puta dnevno

Zgodna 33-godišnja voditeljica Nove TV, osim tim televizijskim poslom bavila se novinarstvom i u tiskanim medijima te, kako kaže, razumije novinarske upite i kad ne žele pričati isključivo o poslu, ipak je novinarki Extre otkrila da je još uvijek sretno zaljubljen

Kristijan Curavić i Nikolina PišekKristijan Curavić i Nikolina PišekProšlog su tjedna počele kružiti glasine da je ljubav između voditeljice Nikoline Pišek i njezina dečka, ronioca Kristijana Curavića u krizi te da razmišljaju i o tome da nakon dvije i pol godine prekinu svoju vezu. Nikolina Pišek, 33-godišnja voditeljica Nove TV, osim tim televizijskim poslom bavila se novinarstvom i u tiskanim medijima te, kako kaže, razumije novinarske upite i kad ne žele pričati isključivo o poslu. Za Extru je otkrila koliko ima istine u spomenutim kuloarskim pričama, te ispričala da će u proljeće na tržište izaći linija posteljine koju je ona dizajnirala.

EXTRA: Naviknuti smo vas vidjeti u televizijskim emisijama i reklamama. Ipak, dizajniranje posteljine je nešto sasvim novo čime se bavite.

- Tu ideju imam u glavi užasno dugo samo za to nisam imala vremena. Riječ je o proljetnoj liniji posteljine za koju još nisam definirala kako će se zvati, a koja bi na tržište trebala izaći krajem veljače. To radim u suradnji s nekadašnjim Tekstilnim kombinatom Zagreb i njihovim dizajnerskim studijom koji se prebacio u Veliko Trgovišće. Dizajn posteljine i taj cijeli tehnološki proces nije nimalo jednostavan i, vjerovali ili ne, traje čak 90 dana. (Foto: Mateja Vrčković)


Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry ponovno je zaljubljen! Srce mu je osvojila pjevačica popularne britanske pop grupe The Saturdays, 24-godišnja Mollie King. Ona i Harry… Više

Komentari

registracija
27/10/09

micaslafen, 02.11.09. 01:32

Telefonsku il kakvu vezu, iz članka se ne vidi ništa.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika