02.11.2009. / 12:18

Autor: Hina

Novi izvozni poslovi Ericsson N. Tesle vrijedni 31 milijun kuna

Ericsson Nikola Tesla dogovorio je isporuku optičke i telekomunikacijske opreme u BiH i Zajednici Neovisnih Država

Gordana KovačevićGordana KovačevićEricsson Nikola Tesla potpisao je nove izvozne poslove na tržištima Zajednice Neovisnih Država te Bosne i Hercegovine, ukupno vrijedne 31 milijun kuna, objavili su danas iz te kompanije.

Na tržištu Ruske Federacije, Gruzije, Moldavije i Kazahstana Ericsson Nikola Tesla ugovorio je nove izvozne poslove, kao i proširenja postojećih, u fiksnoj i mobilnoj mreži.

S gruzijskim najvećim mobilnim operatorom MagtiComom tako je potpisan okvirni ugovor za isporuku optičke opreme za njihovu optičku magistralnu mrežu, a projekt će se realizirati u slijedećih 12 mjeseci.

U Moldaviji su pak s kupcem Interdnjestrcomom iz Tiraspolja ugovorene nove količine širokopojasnih pristupnih čvorova sustava EDA, oprema za nepokretne mreže, kao i IP poslovni komunikacijski sustav MX-ONE, a s kupcem Sibirtelekomom ugovoreno je proširenje njihove fiksne mreže u gradu Tomsku.

Na tržištu Zajednice Neovisnih Država ugovorena je nova isporuka najsuvremenijih IP orijentiranih rješenja za poslovne korisnike.

Ericsson Nikola Tesla je s najvećim telekomunikacijskim operatorom u Bosni i Hercegovini, BH Telecomom ugovorio nove poslove vezane uz proširenje servisne mreže tog operatora. Zaključeni ugovor omogućit će da nove usluge budu dostupne većem broju korisnika BH Telecoma.

Vezane vijesti

VIPnet jedini ostvario rast u poslovima s državom

VIPnet jedini ostvario rast u poslovima s državom

Državne institucije i javna poduzeća lani su potrošili 128,3 milijuna kuna na nabavu telekom usluga, što je 45 posto manje u odnosu na 2010. HT -… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika