02.11.2009. / 12:26

Autor: Andrea Belin

Javna tajna: Carla Bruni Sarkozy je trudna?

Da je prva dama Francuske u blaženom stanju počelo se šuškati otkako je zapustila svoje svakodnnevne obveze

Carla Bruni Sarkozy odmara u majčinoj viliCarla Bruni Sarkozy odmara u majčinoj viliIako je svojedobno govorila da će ona i njezin suprug, francuski predsjednik Nicolas Sarkozy posvojiti dijete, Carla Bruni je očigledno uspjela zatrudnjeti prirodnim putem. Da je prva dama Francuske u blaženom stanju počelo se šuškati otkako je zapustila svoje svakodnevne obaveze.

Navodno već više od mjesec dana ne sudjeluje u službenim obvezama s Nicolasom, zapustila je glazbenu karijeru, a više se ne bavi niti dobrotvornim radom.

Odmor u palači Riviera villa

Prve glasine o trudnoći krenule su od pariškog biznismena Jacquesa Séguéla koji je Nicolasa i Carlu i upoznao prije dvije godine.

Neki neimenovani izvori tvrde da se Carla trenutačno odmara u majčinoj palači Riviera villa. Njezin suprug ju redovito posjećuje, a u palaču dolazi privatnim zrakoplovom.

Podsjetimo, Carla iz prijašnje veze s filozofom Raphaelom Enthovenom ima sedmogodišnjeg sina, a predsjednik Sarkozy ima tri sina iz dva prethodna braka.

Vezane vijesti

Pariz i Berlin žele snažniju uniju

Pariz i Berlin žele snažniju uniju

Francuska i Njemačka žele "ojačati gospodarsku, monetarnu a sutra i političku uniju", rekao je u srijedu Francois Hollande dočekujući njemačku… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika