02.11.2009. / 12:58

Autor: Totalsport

Stoičkov: Ozljede bi mogle pokositi Ronalda

Bivši napadač Barcelone i bugarske nogometne reprezentacije Hristo Stoičkov dužno je poštovanje pokazao prema Cristianu Ronaldu najavivši da mu ozbiljno prijeti pošast prečestog ozljeđivanja

Cristiano RonaldoCristiano RonaldoBugarin Hristo Stoičkov (44), danas trener južnoafričkog sastava Mamelodi Sundowns, ironizirao je događanja u madridskom Realu razgovarajući s novinarom Marce.

Bivši napadač Barcelone i bugarske nogometne reprezentacije dužno je poštovanje pokazao ipak prema Cristianu Ronaldu najavivši svejedno da mu ozbiljno prijeti pošast prečestog ozljeđivanja.

- Ronaldo je velik igrač, baš kao što je njegov sunarodnjak Luis Figo bio u svoje vrijeme. Obojica su zabijali golove i prije i nakon što su došli u Real. No, ozljede bi mogle ubiti njegovu efikasnost. U Engleskoj se igra plemenitije, igrači tamo idu više na loptu nego u Španjolskoj, gdje se igra prljavije. Zbog toga bi Ronaldo mogao platiti visoku cijenu.

Nakon toga, Bugarin se posvetio komentaru Realova trenera Manuela Pellegrinija i njegov ispadanja u Kupu kralja od trećeligaša.

- Kad sam pogledao rezultat, pomislio sam isprva da je madridski klub promijenio ime u Real Madrid Alcorcon.

- Vidjet ćemo što se se sad dogoditi s Pellegrinijem. Trenerima u nogometu obično ide dobro ili loše s dvjema stvarima: igračima i rezultatima. U Madridu je u ovom trenutku pregršt prvog i malo drugog.

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika