02.11.2009. / 16:05

Autor: Totalsport

Kalinić: Uvjeren sam da će golovi doći

"Nastavit ću s napornim radom i nastavit ću učiti. U Blackburnu nisam suočen ni sa kakvim problemima i uvjeren sam da će golovi doći", izjavio je napadač Blackburna Nikola Kalinić

Nikola Kalinić, mladi hrvatski reprezentativac i igrač BlackburnaNikola Kalinić, mladi hrvatski reprezentativac i igrač BlackburnaPremierligaški prvijenac u dresu Blackburna postigao je Nikola Kalinić Manchester Unitedu u utakmici 11. kola engleskog nogometnog prvenstva. Isti mu je nepravedno poništen.

U 90. minuti utakmice, u kojoj je engleski prvak slavio 2-0, bivši je Hajdukov napadač pogodio Manchesterovu mrežu nakon udarca McCarthyja kojeg je kratko odbio nizozemski golman Edwin van der Sar. Gol je poništen zbog zaleđa, no ponovljena snimka dokazala je da govora o zaleđu nema, niti ga je smjelo biti.

“Hrvatski napadač Nikola Kalinić, kojeg je izbornik Slaven Bilić jednom prozvao budućnošću hrvatskog nogometa, potrudio se pokazati Blackburnovim navijačima za što je sposoban - ali samo ukoliko mu menadžer Sam Allardyce nastavi dosljedno ukazivati povjerenje u prvoj momčadi”, piše nogometni portal Goal.com.

- Nastavit ću s napornim radom i nastavit ću učiti. U Blackburnu nisam suočen ni sa kakvim problemima i uvjeren sam da će golovi doći. Kada ću igrati nekoliko utakmica u nizu ljudi će vidjeti što sve mogu. Želja mi je da momčad igra dobro, a ako se meni ukaže prilika učinit ću sve da nastavim gdje sam stao u utakmici protiv Peterborougha - kazao je Kalinić Lancashire Telegraphu, a prenosi Goal.com.

Podsjetimo, Kalinić je dotičnoj momčadi postigao posljednji pogodak u pobjedi 5-2 u Carling Cupu kojom je Premierligaš izborio četvrtfinale natjecanja, u kojem dočekuje Chelsea.

Vezane vijesti

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Europski nogometni prvak Chelsea potvrdio je u srijedu da je imenovao talijanskog stručnjaka Roberta Di Mattea svojim trajnim menadžerom. Di Matteo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika