02.11.2009. / 16:31

Autor: Nacionalova redakcija

Techomax otvara megastore u najvećem shopping centru u Hrvatskoj

"Pružiti kupcima vrhunske proizvode uz vrhunsku uslugu i prihvatljivu cijenu. Tako se uspijevamo ne samo održati, već i proširiti svoju djelatnost", zaključio je Miro Petravić

Technomax otvara trgovinu u West GateuTechnomax otvara trgovinu u West GateuKrajem rujna Renoprom je u Dubravi otvorio svoj drugi zagrebački Technomax megastore, a za manje od dva tjedna kupce očekuje nova poslastica. Treći na zagrebačkom području megastore ovog lanca maloprodajnih trgovina najpoznatijih i najboljih robnih marki tehničke robe široke potrošnje otvorit će se i u sklopu najvećeg shopping centra u Hrvatskoj – West Gate-a.

Nedavno provedena istraživanja na globalnoj razini pokazuju kako će u Hrvatskoj IT potrošnja ove godine iznositi oko 6,4 milijardi kuna uz projekciju godišnjeg rasta od 4,8 posto. Ovim potezom Techno Max se definitivno profilira kao jedini pravi domaći lanac sa najvećom i najširom ponudom IT opreme a vezanje uz velike trgovačke centre pokazuje kako u Renopromu pozorno slijede svjetske trendove distribucije.

"Upravo zbog zamaha kojeg IT sektor ima kod nas, odlučili smo dodatno upotpuniti svoju informatičku ponudu, kako u segmentu gotovih stolnih i prijenosnih računala, printera tako i u segmentu IT komponenti, te tako nudimo trenutno jednu od najvećih i najkompletnijih ponuda informatike u nas", izjavio je direktor tvrtke, Miro Petravić.

West Gate će prema riječima investitora biti jedan od deset najvećih centara u Europi, te zapravo prelazi granicu koja dijeli shopping centre i shopping city.

"Nakon King Crossa i Garden Malla, gdje se također nalaze Techno Max trgovine, ova je lokacija idealna da zaokružimo ponudu za veliko i zahtjevno zagrebačko tržište. Lokacija je vrlo bitna ali još je bitnije ostvarivanje naše poslovne misije: pružiti kupcima vrhunske proizvode uz vrhunsku uslugu i prihvatljivu cijenu. Tako se uspijevamo ne samo održati, već i proširiti svoju djelatnost", zaključio je Miro Petravić.

Vezane vijesti

Otvorena prva trgovina vojne opreme u Hrvatskoj

Otvorena prva trgovina vojne opreme u Hrvatskoj

U Zagrebu je danas otvorena prodavaonica vojne neborbene opreme, prva takva u Hrvatskoj, u kojoj se građanima nudi oprema kojom se koriste Oružane… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika