03.11.2009. / 08:09

Autor: Andrea Belin

Bizarno istraživanje: Seks je najbolji u Mercedesu i BMW-u

Većina ispitanika uvijek bi se poseksala u njemačkim automobilima jer smatraju da je njihova kvaliteta neprocjenjiva, no odmah iza njih je uživanje u Cadillacu, Lamborghiniju i Ferrariju

Ispitanici vjeruju da je seks najbolji u njemačkim automobilimaIspitanici vjeruju da je seks najbolji u njemačkim automobilimaZbog manjka prostora, osobe mlađe životne dobi svoje seksualne aktivnosti najčešće upražnjavaju u automobilu. Upravo zbog toga, seksolozi su proveli jedno istraživanje čiji su rezultati pokazali da je seks najbolji u Mercedesima i BMW-ima. Koje seksualne poze u automobilima jamče nezaboravni užitak, a koje bi trebali izbjegavati, saznajte u sljedećih nekoliko redaka!

Najbolji položaji
Jedan od njih je "zadnji misionarski" položaj, odnosno klasični misionarski položaj na zadnjem sjedištu automobila. Vrhunac je zagarantiran ako partnerica visoko digne noge tako da joj stopala dodiruju krov. Ovo je najlakše izvesti u prostranim automobilima.
"Suvozačevo sjedište najpraktičnije je iskoristiti tako da muškarac sjedne i nagne sjedalo što više unazad", savjetuje seksolog Francis Gitinji i objašnjava: "U ovom položaju partnerica je ta koja je aktivna, a ravnotežu održava pridržavajući se za masku iza sebe".

Oralni seks
Ukoliko se često seksate u automobilu ne bi bilo loše da u prtljažniku imate plahtu ili prekrivač koje ćete prije seksa prostrijeti na sjedalo. Dobro će vam koristiti i u trenutku kada vam znatiželjnici počnu viriti u automobil. Za čišćenje nereda dobro je sa sobom imati i vlažne maramice, a ne bi trebali zaboraviti niti kondome ili neka druga kontracepcijska sredstva. Oralni seks u vrijeme vožnje nije preporučljiv.

Najbolji su BMW i Mercedes
Jedna američka anketa pokazala je da većina osoba koje se seksaju u automobilu, najradije to čine u Mercedesu i BMW-u. Ipak, skupi automobili ne garantiraju uspjeh. Muškarci s takvim automobilima često puta ostavljaju dojam lošeg ljubavnika, a taj nedostatak, kako smatraju žene, nadoknađuju skupocjenim automobilima. Sljedeći na listi automobila za seks su Cadillac, Lamborghini i Ferrari. Čak 45 posto ispitanika priznalo je kako bi odbilo romantična udvaranja muškarca koji vozi loš automobil.

Vezane vijesti

Europa ne vjeruje Grcima

Europa ne vjeruje Grcima

Državljani četiriju glavnih zemalja eurozone, Francuske, Njemačke, Španjolske i Italije sumnjaju u sposobnost Grčke da se održi, no i dalje smatraju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika