03.11.2009. / 10:59

Autor: Andrea Belin

Jacques Houdek traži za nastup četiri tisuće eura, a ostali pjevaju besplatno

Kako tvrdi direkror Međimurskog festivala Davor Dominić, pjevač je kazao da je njemu ovaj nastup kao gaža te da neće pjevati ispod četiri tisuće eura

Jacques Houdek vjeruje da vrijedi više od ostalihJacques Houdek vjeruje da vrijedi više od ostalihPjevač Jacques Houdek ima problema s organizatorima Sedmog međimurskog festivala koji se ove godine održava u Čakovcu od 4. do 6. prosinca.

Naime, Jacques, za razliku od Zorice Kondže, Vladimira Kočiša Zeca i Emilije Kokić, ne želi pjevati besplatno već za svoj nastup traži četiri tisuće eura.

Kako piše magazin Arena, umjetnički direktor festivala Davor Dominić kazao je kako mu je Jacques prethodno kazao da ima pjesmu za nastup, a nekoliko dana poslije, obavijestio ih je da je nastup na ovom festivalu njemu kao gaža te da neće pjevati za manje od gore navedenog iznosa.

Svi izvođači biti će smješteni u toplicama Sveti Martin, a uz puni pansion, plaćen im je i prijevoz. Još uvijek nije poznato hoće li im se pridružiti i Velikogoričanin.

Vezane vijesti

Voda koncesionarima

Voda koncesionarima

Prvi regionalni festival vode, kojeg je inicirala najveća regionalna izdavačka kuća Europa press holding, a organizirao Jutarnji list započeo je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika