03.11.2009. / 14:00

Autor: Andrea Belin

Prvi put majka: Manekenka Karolina Kurkova rodila dječaka

Jedno je od zaštitnih lica donjeg rublja Victoria's Secret dobila je dijete s producentom Archiem Druryjem, a sina su nazvali Tobin Jack Drury

Karolina KurkovaKarolina KurkovaJedna od najpoznatijih svjetskih manekenki Karolina Kurkova je u ponedjeljak po prvi put postala majka. Naime, dvadesetpetogodišnja Karolina rodila je dječaka čiji je otac tridesetšestogodišnji producent Archie Drury. Presretni roditelji sinu će nadjenuti ime Tobin Jack Drury. Karolinin glasnogovornik kazao je da se majka i beba osjećaju odlično.

Karolina i Archie ne razmišljaju o svadbi
Iako su Karolina i Archie zaručeni već neko vrijeme, o svadbi još uvijek ne žele puno govoriti. Manekenka je nekoliko puta kazala kako jedva čeka trenutak kada će postati majka, a želja joj se sada napokon i ostvarila.
Inače, manekensku karijeru Čehinja je započela sa samo petnaest godina, a dvije godine kasnije pojavila se i na naslovnici jednog od najutjecajnijih modnih časopisa, Voguea.

Vezane vijesti

Zvijezda serije "Kosti" čeka bebu

Zvijezda serije "Kosti" čeka bebu

Zvijezda serije "Kosti",glumica Emily Deschanel dala je izjavu za javnost u kojoj je otkrila kako sa suprugom, glumcem i piscem Davidom Hornsbyjem… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika