03.11.2009. / 14:25

Autor: Totalsport

Veliki neredi na susretu Hanse i St. Paulija

Do nemilih scena došlo je nakon utakmice u Rostocku gdje je gostujuću 2-0 pobjedu slavio St. Pauli, trenutačno trećeplasirana momčad 2. Bundeslige

Holger Stanislawski, trener St. PaulijaHolger Stanislawski, trener St. PaulijaVodenim topovima morala se okoristiti policija da smiri nerede koji su nastali nakon utakmice njemačkih drugoligaša u kojoj su se sastali nogometaši Hanse i St. Paulija.

Do nemilih scena došlo je nakon utakmice u Rostocku gdje je gostujuću 2-0 pobjedu slavio St. Pauli, trenutačno trećeplasirana momčad Bundeslige II. Policija je bila prisiljena na reakciju u trenutku kada je 500-tinjak Hansinih navijača krenulo u probijanje policijskih redova posluživši se u svojoj “akciji” bacanjem boca, petardi i baklji.

Do tučnjavi navijača dvaju klubova, između kojih vlada veliki animozitet, došlo je i prije i za vrijeme samog odigravanja utakmice, a bilanca nereda 23 su privedena Hansina navijača.

Poznato je i da je 27 policijskih dužnosnika lakše ozljeđeno.

Utakmicu je osiguravalo 1500 policajaca.

Vezane vijesti

UEFA kaznila HNS s 80.000 eura

UEFA kaznila HNS s 80.000 eura

Europska nogometna organizacija (UEFA) kaznila je Hrvatski nogometni savez (HNS) s 80.000 eura zbog neprimjerenog ponašanja hrvatskih navijača na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika