03.11.2009. / 15:06

Autor: Andrea Belin

Vlatka Pokos: Ne prepoznajem Dikana kada ga gledam u medijima

Pjevačica i voditeljica kazala je kako unatoč tome što je s Josipom Radeljakom bila u braku, kada ga danas gleda u medijima, ne može vjerovati da je to isti čovjek. O Dini Bubičići također nema pozitivno mišljenje

Vlatka PokosVlatka PokosOtkako je veza Dolores Lambaše i Josipa Radeljaka dobila službenu potvrdu, bivša supruga zagrebačkog poduzetnika Vlatka Pokos suzdržavala se od bilo kakvih komentara. Međutim, pjevačica očigledno nije više mogla držati jezik za zubima. Naime, Pokos je kazala kako unatoč tome što je s Josipom Radeljakom bila u braku, kada ga danas gleda u medijima, ne može vjerovati da je to isti čovjek.

Ne voli Dinu Bubičića
"Možete s nekim živjeti i dvadeset godina, a da ne upoznate osobu s kojom živite. Danas kad gledam svog bivšeg muža u medijima, čini mi se da ga ne poznajem, a bili smo u braku i živjeli zajedno", kazala je Pokos.
Doduše, o bivšem dečku Dini Bubičiću, voditeljica nema puno bolje mišljenje. Kod njega ju najviše živcira što maneken ima potrebu komenitrati njezinu osobnost, a kako ona tvrdi uopće ju ne poznaje jer se njihova veza temeljila na sms porukama.

"Veza sa mnom poslužila mu je za medisjku promociju"
Podsjetimo, Vlatka je jednom prilikom izjavila kako smatra da je bivšem Misteru Hrvatske veza s njom, poslužila za medisjku promociju. Dodala je kako njoj takva samopromocija nije potrebna, a Bubičić joj u životu potpuno nevažan i živcira ju kada o njemu priča.

Vezane vijesti

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry ponovno je zaljubljen! Srce mu je osvojila pjevačica popularne britanske pop grupe The Saturdays, 24-godišnja Mollie King. Ona i Harry… Više

Komentari

registracija
27/7/09

columbo, 03.11.09. 19:40

Gospodicna Andrea Belin, vi me stvarno nervirate. Ajdete procitajte svoj clanak i kazite nam sto ste razumjeli?! Ovo mi je taman nalik onome kako je Kerum pobjegao s petogodisnjom ljubavnicom.
Saberite se malo pri pisanju molim, jer ipak je to javni rad. Dakako, sve je ovo u najboljoj i iskrenoj namjeri.
Sa stovanjem, Columbo.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika