04.11.2009. / 08:30

Autor: Andrea Belin

4 načina kako kod muškarca probuditi seksualnu želju

Nije neuobičajeno da žena ima izraženiju seksualnu želju od svog partnera. U takvoj situaciji, prekid nije idealno rješenje jer uz malo truda, situacija se u spavaćoj sobi može itekako popraviti, međutim ako vas partner u krevetu odbija sve češće krenite u fazu istraživanja

Seksualnu želju treba pobuditiSeksualnu želju treba pobuditiStres i financijski problemi najveći su uzročnici smanjene seksualne želje kod muškaraca. Međutim, problem nastaje tek onda kada istovremeno žena ima izrazitu potrebu za seksualnim odnosima. U trenutku kada muškarac odbije svoju partnericu u krevetu, kod nje se javlja osjećaj manje vrijednosti i postaje nezadovoljna jer smatra da nije dovoljno privlačna. Kako biste u krevetu izbjegli ovakve probleme, pomognite partneru da svoju seksualnu želju ponovno dovede do vrhunca!

Oslobodite se predrasuda
Prestanite vjerovati stereotipu da su muškarci uvijek raspoloženi za seks jer to nije istina. Stručnjaci tvrde da seksualni nagon kod pripadnika jačeg spola varira. Na libido utječe kombinacija fizičkih i psiholoških faktora koji su promjenjivi. Dakle, ako vas partner povremeno odbije nemojte donositi prerane zaključke jer ne mora značiti da ima drugu ili da mu više niste privlačni. Pokušajte shvatiti da je sasvim normalno da je i kod muškaraca seksualna želja povremeno smanjena.

Otkrijte što mu smeta
Ukoliko vas u krevetu partner počne odbijati sve češće, krenite u fazu istraživanja. Najprije pokušajte otkriti što se događa u njegovom životu. Postoji mogućnost da ima problema na poslu i zbog toga nije uvijek raspoložen za zabavu u spavaćoj sobi. Ako nije riječ o problemima takve vrste, velike su šanse da je u pitanju njegovo zdravstveno stanje. Stručnjaci također tvrde da su fizička i seksualna sposobnost itekako povezane.

Prihvatite različitosti
Zna se dogoditi da partneri nakon nekog vremena bez ikakvog razloga nemaju podjednako izraženu želju za seksom. Na žalost, za to ne postoji nikakav lijek. S time se ili morate pomiriti, a ukoliko ne možete prihvatiti takvu situaciju, ne preostaje vam ništa drugo nego da potražite novog partnera.

Muška glavobolja
Vjerovali ili ne, muškarcima se tijekom seksa često javlja glavobolja. Rezultati istraživanja koje su proveli njemački liječnici pokazali su da muškarci imaju tri puta veće šanse, za razliku od žena da tijekom odnosa pate od glavobolje. Ona se javlja u trenutku sužavanja krvnih žila, a to se najčešće događa nekoliko sekundi prije doživljavanja orgazma. Srećom, takva vrsta glavobolje se javlja jako rijetko.

Vezane vijesti

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras je izjavio kako će sadašnja vlada pomagati razvoj ženskoga poduzetništva u Hrvatskoj, jer je, kako je… Više

Komentari

registracija
8/11/06

Willie, 04.11.09. 22:45

hmmm ?! Mislim da su ovi savjeti za većinu žena previše ;)
Lakše je reči da je muž vara ... pa ne može još i nju opslužiti jer je zbok toga "klonuo";)
Inaće im je objektivnost na jako niskim granama pa prema tome ostaju: subjektivnost i sebičnost.
One su jednostavno navikle biti "opslužene", tj. muškarac im mora moći čitati misli ;) ....... dok one, zbog gore navedenog razloga (subjektivnost i sebičnost) , radje samo legnu. ;)
Inovacije su su im, nažalost, slaba strana. kako u kuhinji tako i u sexu :(
Tko zna ?! možda to tako mora biti ;)))
Ovo o glavobolji ..?! nije mi poznato.
A i inače, ta istraživanje, koje kakve spoznaje ....????????


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika