09.09.2002. / 00:00

Autor: Mario Duspara

POVRATAK HRVOJA PETRAČA

HRVOJE PETRAČ NA OBAVJESNOM RAZGOVORU U ZAGREBAČKOJ KRIMINALISTIČKOJ POLICIJI


U ponedjeljak 9. rujna Hrvoje Petrač je u prostorijama zagrebačke kriminalističke policije u Heinzelovoj ulici napokon obavio godinu dana odgađani obavijesni razgovor u vezi ‘’kralja poker automata’’, Vjeke Sliška, koji je likvidiran na Cvjetnom trgu u ožujku 2001. U ponedjeljak oko 10 sati predao se policiji na graničnom prijelazu Macelj, nakon navodnog jednogodišnjeg liječenja u inozemstvu. Iz Macelja je odmah zatim sproveden u prostorije zagrebačke policije na obavijesni razgovor. To je potvrdila i privremena ravnateljica USKOK-a Marinka Orlić, koja nije znala reći je li Petrač uhićen ili se dobrovoljno predao, kako tvrdi njegov odvjetnik Marijan Pedišić.

Marinka Orlić izjavila je da je USKOK također zainteresiran za obavijesni razgovor s Petračem zbog transkripata njegovih tajno snimljenih razgovora objavljenih u medijima. Oni signaliziraju da je Petrač možda povezan s krijumčarenjem cigareta u bliskoistočnim i sjevernoafričkim zemljama. Marinka Orlić je izjavila da ‘’USKOK za sada nema nikakvih dokaza protiv Petrača, jer su navodi iz transkripata još u međunarodnoj provjeri i do sada nisu potvrđeni’’. Petrač bi se narednih dana trebao pojaviti i na sudskom ročištu u Novom Marofu zbog iznude.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika