04.11.2009. / 18:21

Autor: Totalsport

Sport: City u Ronaldinhu našao nadomjestak za Robinha

Robinho se već tjednima spominje u kontekstu odlaska iz Manchester Cityja. Engleski Premierligaš do sada je rezolutno odbijao takve ideje, no čini se da se i njihov stav oko transfera brazilskog nogometaša lomi

RonaldinhoRonaldinhoRobinho se već tjednima spominje u kontekstu odlaska iz Manchester Cityja. Engleski Premierligaš do sada je rezolutno odbijao takve ideje, no čini se da se i njihov stav oko transfera brazilskog nogometaša lomi.

Napadač “građana” i brazilske nogometne reprezentacije u posljednje se vrijeme povezuje s Barcelonom, o čemu su pisali španjolski i engleski mediji. Štoviše, izvori iz tih zemalja ustvrdili su kako su pregovori klubova već u tijeku, te da bi se sve trebalo vrlo brzo odviti u smjeru Robinhovih i Barceloninih želja.

Španjolski Sport je pisao i kako su veze između menadžera Cityja Marka Hughesa i brazilskog igrača popucale upravo zbog toga što 25-godišnji napadač već tjednima izražava želju za odlaskom.

Sve to navelo je Premierligaša da se “baci” u potragu za jednako zvučnim imenom koje bi kompenziralo Robinhov odlazak, a čini se da je “udica” usmjerena prema Milanu, točnije Ronaldinhu. Tvrdi to Sport uz dodatak da City, uspije li dovesti nekad najboljeg svjetskog nogometaša, neće praviti nikakve probleme Robinhu u odlasku.

Robinho je stigao u Manchester City 2008. godine iz Real Madrida u transferu vrijednom 41 milijun eura. U 30 odigranih utakmica za premierligašku je momčad postigao 14 golova.

Vezane vijesti

Ronaldinho u Atletico Mineiru

Ronaldinho u Atletico Mineiru

Ronaldinho, 32-godišnji brazilski nogometaš, i službeno će u svojoj karijeri odjenuti šesti dres. Naime, potvrđen je dolazak nekada najboljeg… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika